Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Herkkuja, hupia ja hävikkiasiaa lähimarkkinoilla

Mobilian ranta-alueella järjestetään sunnuntaina perinteiset lähimarkkinat. Mukaan on ilmoittautunut runsaasti esittelijöitä ja myyjiä.

Uutiset - 30.6.2018 kello 7.15
Kangasalan Sanomat
Herkkuja, hupia ja hävikkiasiaa lähimarkkinoilla
Perinteeksi muodostuneet Kangasalan Lähimarkkinat järjestetään ensi sunnuntaina Mobilian rannassa. Kuva: Mobilia

Tarjolla on käsitöitä, leivonnaisia, luontaistuotteita, kyläyhdistystoiminnan esittelyä, kalankäsittelyä ja infoa, puutarhatuotteita, juustoja, erikoisruokavaliotuotteita, kilpailuja, pelejä ynnä muuta.

Tapahtuma on vuosien kuluessa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kesän kohokohtana, johon niin kaupungin vakituiset kuin kesäasukkaatkin saapuvat sankoin joukoin viettämään mukavaa kesäpäivää.

Tänä vuonna on mahdollista tutustua Kangasalan maaseutuyhdistyksiin, kalastusalueisiin ja metsästysseuroihin sekä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten osastolla olevaan Ruokahukka ruotuun, katseet vesistöihin -kampanjaan.

Esittelijät kertovat ruokahävikin määrästä, keinoista sen vähentämiseksi, ruokavalintojen vaikutuksesta vesistöihin ja hukantorjuntapartioon liittymisestä.

Lapsille on luvassa pomppulinna, ponitalutusta ja keppihevosrata. Lisäksi kaikkien 4–12-vuotiaiden pikkuajajien iloksi Rahtarit-liikennepuistossa on happy hour kello 13–14. SirkusRakkausPumPum takaa iloista menoa koko tapahtuman ajan.

Lähimarkkinat sunnuntaina 1.7. kello 11–15 Mobilian rannassa. Kustaa Kolmannen tie 75.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös