Järvet voimakkaasti mukana kesän kuvakampanjan kuvissa – vielä ehdit osallistua!

0
Iloiset polsikat Halimajärvessa kuvasi Nina Äijälä.

Kangasalan hienot maisemat ja ihmiset ovat edukseen lukijoiden Kangasalan Sanomiin lähettämissä kesäkuvissa. Kesän kuvakampanja julistettiin avatuksi juhannusviikolla. Sen teemana on Ihmisiä Kangasalan kesässä.

Lähes kaikissa toimitukseen lähetetyissä kuvissa on mukana vettä, onhan Kangasala järvien kaupunki.

Nina Äijälä kuvasi iloisia uimareita Halimajärvellä ja kertoi viestissä, että uiminen on parasta kesäpuuhaa myös sadesäällä.

Viljami, 7 vuotta, puolestaan esittelee keräämäänsä simpukkasaalista isänsä Antti Riikosen ottamassa kuvassa. Isä kuvasi pojan kesämökillä Heposelällä 18.6.

 – Näin lämpimiä uimavesiä ei ole ollut moniin vuosiin juhannuksena. Emmekä ole tienneet, että järvestä löytyy tuollaisia määriä simpukoita. Loppukesästä ne pitäisivät olla parhaimmillaan syötäväksi. Viljami haluaisikin kokeilla niiden valmistamista syötäväksi, kertoo Riikonen kuvan mukana tulleessa viestissä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Viljami esittelee simpukkasaalistaan. Kuvan otti Antti Riikonen.

Leena ja Antti Raukkola pyöräilivät Heramaanjärvelle juhannuspäivänä. Leena Raukkola kuvasi miehensä tauolla järven rannalla. Hän suosittelee Heramaanjärven luontopolkua lähimatkakohteeksi kaikille retkeilystä kiinnostuneille. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Antti Raukkola Heramaanjärvellä juhannuspäivänä. Kuvanotti Leena Raukkola.

Maija Kirvesoja kuvasi poikansa virvelöimässä Vesijärven rannasta Kesossa juhannusaattona. Kuvassa poika piirtyy hienosti mustan siluettina aurinkoista järveä vasten.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Maija Kirvesoja kuvasi poikansa virvelöimässä Vesijärven rannasta Kesossa juhannusaattona.

Voit lähettää meille kuvia teemalla Ihmisiä Kangasalan kesässä aina elokuun puoliväliin saakka. Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen toimitus@kangasalansanomat.fi ja kerro, missä ja milloin kuva on otettu, kuka sen on ottanut ja keitä kuvassa näkyy. Julkaisemme kuvia verkossa ja printissä.

Ohjeita kuvaamiseen löytyy tästä jutusta: Lähetä meille kesäkuvia – näillä kuvaajan vinkeillä onnistut

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.