Hoitotyö on sujunut toistaiseksi ongelmitta

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Hoitotyö on sujunut toistaiseksi normaalisti Kangasalan terveyskeskuksessa. Lähihoitaja Niina Kantonen saatteli Eino Tammisen kävelylle vuodeosaston käytäville torstaina.

Sosiaali- ja terveysalan ylityö- ja vuoronvaihtokielto ei ole toistaiseksi hankaloittanut Kangasalan terveyskeskuksen ja Valkeakosken sairaalan toimintaa. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeastikin. Työtaistelun alkaminen ei ole vielä näkynyt Kangasalan terveyskeskuksen…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Tämä nyt ei liity niin tähän aiheeseen, mutta vuoden takainen tapahtuma jätti minuun niin suuren jäljen, että taas tänä vuonna kun sairastuin flunssaan niin muisto siitä laittoi kirjoittamaan. Sairastuin, kuin salama kirkkaalta taivaalta ja kuume nousi. Pelkäsin että tukehdun ja sain 112 sanottua,että tukehdun justiinsa. Olin yksin kotona ja oli myöhäistä ja pimeää. Ketään ei missään. Kun ambulanssi saapui, niin kotiini tuli kaksi ylimielistä naishoitajaa, jotka kylmästi ilmoittivat, että mene Valkeakoskelle taksilla ja sinulla on vissiin päässä vikaa. Valvoin sen yön ja aamulla pääsin kuin ihmeenkautta terveyskeskukseen, jossa todettiin keuhkokuume. Muutaman päivän päästä luin IS: stä kuinka julkkis oli kiidätetty keuhkokuumeessa sairaalaan.No, ei kannattaisi olla köyhä ja kipeä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.