Hotellirakennus sai uuden ja viimeisen tarvittavan yrittäjän Pikonlinnasta

0
Premius Kuntoutuksen liiketila tulee Kuohunlähteen asuinliiketaloon Pirte-lääkärikeskuksen ja Konnichiwa-sushiravintolan väliin.

Pikonlinnassa kahdeksan ja puoli vuotta toiminut vaativan kuntoutuksen palveluita tarjoava Premius Kuntoutus siirtyy keskustan uudisrakennukseen uimahallin viereen.

­ – Olemme viihtyneet Pikonlinnassa, mutta keskustassa tavoitamme paremmin asiakkaita. Nyt oli aika päivittää tiloja, perheyhtiön toimitusjohtaja Pirta Saarenkylä kertoo.

Myös tamperelaisten on aiempaa helpompaa käyttää halutessaan palveluita.

­– Kangasalan keskustasta ajaa 20 minuuttia Taysiin, Saarenkylä toteaa.

Premius Kuntoutus on Kelan ja Pirkanmaan kuntien palveluntuottaja. Lisäksi yrityksellä on itsemaksavia asiakkaita. Yrityksellä on Kangasalan lisäksi kolme muuta toimipistettä.

Kangasalla yhtiö tarjoaa lasten ja aikuisten toimintaterapiaa ja fysioterapiaa.

­– Tavoitteenamme on saada myös puheterapiaa Kangasalle, Saarenkylä kertoo.

Premius saa Kuohunlähteen uudistalosta hieman alle 200 neliömetrin toimitilat, jotka sijoittuvat kahteen kerrokseen. Pohjakerrokseen tulee vastaanottotilat ja toiseen kerrokseen muun muassa toimintaterapia ja fysioterapian asiakkaille yksiötä vastaava huoneisto, jossa voi harjoitella arjen toimintoja.

Yhtiöllä on ollut Pikonlinnassa matalan kynnyksen esteetön kuntosali. Myös kuntosalipalvelut löytyvät tulevaisuudessa Kuohunlähteen liiketiloista.

Saarenkylä iloitsee yrityksen uudesta sijainnista, joka mahdollistaa aiempaa tiiviimmän yhteistyön alueen yritysten kanssa.

Premiuksella on aikaisemminkin ollut allasterapiaa Kuohun uimahallissa. Allasterapiaryhmien määrä lisääntyy uuden sijainnin seurauksena.

Kuohunlähteen pohjakerrokseen tulee Premiuksen lisäksi Pirte-lääkäriasema ja Konnichiwa-sushiravintola. Saarenkylä kokee, että myös ne täydentävät Premiuksen tarjoamia palveluja.

                                                                                                                                                                      

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.