HPK-tappion jälkeen riittää taistelutahtoa

0
Kangasalan hyökkäyspeli HPK:ta vastaan oli pehmeää. Tässä palloa yrittää upottaa vastustajan kenttään Tiiamari Sievänen.

Pariisilaisella SF Paris Saint Cloudilla tulee olemaan keskiviikkona Kangasalla helppo iltapuhde, jos LP Kangasala esittää yhtä heikkoja otteita kuin sunnuntai-iltana Hämeenlinnassa.

HPK:n naiset nappasivat Pitkäjärven punapaidoilta helpot kolme pistettä, ottelu päättyi lukemiin 3–0 (25–21, 25–16, 25–22).
– Meidän henkinen lataus ei ollut kohdallaan, vaikka takana on hyvä viikko ja hyvä valmistautuminen. Veikkaan, että keskiviikko oli jo mielessä, mutta se ei ole selitys sille, miksi pelasimme tänään vaisusti, LP:n päävalmentaja Ismo Tahvanainen harmitteli ottelun jälkeen.
25 hyökkäysvirhettä, 22 omilla virheillä annettua pistettä, pehmeä hyökkäyspeli – siinä on resepti reiluun tukkapöllyyn.
– HPK pelasi tilastojen mukaan hyvän puolustuspelin, mutta se oli meidän hyökkäyksen heikkoutta. Meidän vastaanotto näyttää paperilla huonolta, mutta ei me siihen kaaduttu, paitsi kolmannessa erässä.
Tahvanaisen kovasta yrityksestä huolimatta vieraat eivät saaneet otetta ottelusta missään vaiheessa. Sen paremmin keskareiden kierrätys kuin yleispelaajien vaihtorulettikaan ei joukkuetta auttanut.
Libero Tiiamari Sievänen pelasi Tahvanaisen mukaan tasaisen ottelun, tehotilastossa loistivat tutut nimet Shelby Dalton (167+9) ja Allison Mayfield (14/+1).

Keskiviikkona Pitkäjärvellä pelataan siis CEV-cupin ensimmäisen kierroksen toinen osaottelu. Tahvanainen uskoo, että pariisilaisilla on ensimmäisen osaottelun jälkeen kova näyttämisen halu, mutta niin pitää LP:lläkin sunnuntaisen jälkeen olla.
– Pariisi ei ole muuttanut omasta pelistään mitään. Meillä on pari uutta kuviota, joilla yritämme yllättää vastustajan. Lyöntipeli siitä tulee, sillä ei tuon tason joukkuetta voiteta peippaamalla, Tahvanainen paljastaa.
Päävalmentaja toivoo suojateiltaan kovempia ja rohkeampia otteita kuin mitä HPK:ta vastaan nähtiin. Sen lisäksi hän heittää haasteen kangasalalaisyleisölle:
– Toivottavasti saamme seitsemännen pelaajan mukaan. Luvassa on kovatasoinen kansainvälinen peli, joita näkee täällä harvoin. Me tarvitsemme tukea, jotta voimme antaa elämyksen ja napata paikan toisella kierroksella, Tahvanainen muistuttaa.

HPK–LP Kangasala 3–0
(25–21, 25–16, 25–22)

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.