Hullu Prinssi 2.1 -musikaali striimataan Kangasala-salista 23.1. Näytökset peruttu.

0
Kuva: Lassi Koivisto

Kangasalan lukion Hullu Prinssi -musikaalin näytökset joudutaan peruuttamaan koronarajoitusten vuoksi. Tämä on suuri pettymys kaikille tätä alkuvuoden kohokohtaa odottaneille – eikä vähiten musikaalin tekijöille. Lohtua tuo se, että esitys striimataan verkkoon lauantaina 23.1.2021 Kangasala-salista.

Hullu Prinssi 2.1 eli totuus siitä, miten haarukka tuli Suomeen -musikaalin voi katsoa verkossa suorana tai tallenteena seitsemän vuorokauden kuluessa.

Kuva: Lassi Koivisto

Striimiliput ovat jo myynnissä Kangasala-talon lipunmyynnissä ja verkossa Lippu.fi. Liput on hinnoiteltu niin, että halutessaan lipun ostaja voi myös tukea musikaaliproduktiota, jolta varsinaiset pääsylipputulot jäävät nyt saamatta. Toisaalta verkossa esityksen pääsee näkemään huomattavasti suurempi yleisö kuin olisi mahtunut näytöksiin Kangasala-talossa.

Hullun Prinssin näytöksiin ennakkoon ostetun lipun voi vaihtaa striimilippuun Kangasala-talon lipunmyynnissä. Lipuista voi myös hakea lippuhyvitystä joko Kangasala-talon lahjakorttina tai käteispalautuksena. Verkossa lipuista voi hakea palautusta osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Lippuhyvitystä on haettava 28.2.2021 mennessä.

Lukion musikaalin laulu- ja esiintymisvalmentajana toiminut näyttelijä Petra Karjalainen ylisti läpimenoharjoituksissa musikaalin korkeatasoisuutta ja tarinan syvyyttä. Muuta mainoslausetta musikaalin striimilipun ostaja tuskin kaipaa. Striimauksen kautta nuorten valtava panostus ja heidän tekemänsä työ tulee näkyväksi suurelle yleisölle, toteaa musikaalin tuottaja Ismo Tahvanainen.

Hullu Prinssi 2.1. eli totuus siitä, kuinka haarukka tuli Suomeen Livestream la 23.1.2021 klo 19 ja tallenne 7 vrk. Liput alk. 10/25/100/200 €

https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/hullu-prinssi-2-1-eli-totuus-siita-kuinka-haarukka-tuli-suomeen-live-stream-konsertti/


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja! Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Hullussa Prinssissä tulee olemaan vähän vanhaa, paljon uutta ja jotain sinistä. Ammattilaisista ja kaikista halukkaista Kangasalan lukion oppilaista koostuva tuotantotiimi tekee vuoden 2019 menestysmusikaali Hullusta Prinssistä uuden version Hullu Prinssi 2.1 juhlistamaan Kangasalan satavuotista lukiota.

Hullu Prinssi verkossa
Hullu Prinssi Facebookissa
Hullu Prinssi Instagramissa
Kangasalan lukio YouTubessa

#hulluprinssi #kangasalanlukio #kangasala #kangasalatalo #kangasalaartscentre #kangasalansanomat #visitkangasala #kangasalankaupunki #haarukka #lukiolaiset #musikaali #musiikki #teatteri

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.