Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Humalainen autonkuljettaja loukkaantui ulosajossa

Uutiset - 26.11.2013 kello 12.24

Kivisalmentieltä Kuhmalahdentielle kääntynyt nelikymppinen mies suistui autoineen ojaan kilometrin verran Kangasalan suuntaan ajettuaan.

Ulosajo sattui lauantaiyönä kello kolmen aikoihin. Kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin Taysiin jatkohoitoon. Katon kautta ympäri pyörinyt ajokki vaurioitui pahoin.

Kuljettajan hengitysilman alkoholipitoisuus oli 0,93 mg/l. Törkeän rattijuopumuksen lisäksi häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pakettiauto kevytväylälle

Vääränkalliontien mutkassa kevytväylälle ajautunut pakettiauto törmäsi polkupyöräilijään perjantaina iltaviideltä Suoramalla.

Pyöräilijä loukkasi törmäyksessä päänsä ja polvensa. Hän tarkastutti vammansa myöhemmin terveyskeskuksessa.

Pakettiautoa kuljettanutta lempääläläismiestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kaksi kärysi ratista

Partio pysäytti Vatialantiellä epävarmasti autoilleen kuljettajan lauantaina iltayhdeksän jälkeen.

Puhalluslukemat olivat 1,24 mg/l. Kangasalalaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajokortitta ajosta. Hänen autonsa oli myös katsastamaton.

Samana iltana tuntia aiemmin Jokioistentiellä olleessa ratsiassa jäi kiinni -68 syntynyt paikkakuntalainen. Lukemat 0,25 mg/l puhaltanutta kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Volvo kateissa

Kannistontieltä Lentolasta varastettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä harmaa Volvo. Viron rekisterissa olevan henkilöauton rekisteritunnus on 573–BCS.

Samalla tiellä ja samana yönä murtauduttiin toiseen henkilöautoon, josta varastettiin soitin.

Ratavartijantielllä olevan talon pihamaalta on viety mopo ja nuorisomönkijä. Ajopelit varastettiin torstain ja perjantain välisenä iltana tai yönä.

Riesontiellä olleesta työkoneesta on torstaina varastettu tietokone.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös