Humalainen autonkuljettaja loukkaantui ulosajossa

0

Kivisalmentieltä Kuhmalahdentielle kääntynyt nelikymppinen mies suistui autoineen ojaan kilometrin verran Kangasalan suuntaan ajettuaan.

Ulosajo sattui lauantaiyönä kello kolmen aikoihin. Kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin Taysiin jatkohoitoon. Katon kautta ympäri pyörinyt ajokki vaurioitui pahoin.

Kuljettajan hengitysilman alkoholipitoisuus oli 0,93 mg/l. Törkeän rattijuopumuksen lisäksi häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pakettiauto kevytväylälle

Vääränkalliontien mutkassa kevytväylälle ajautunut pakettiauto törmäsi polkupyöräilijään perjantaina iltaviideltä Suoramalla.

Pyöräilijä loukkasi törmäyksessä päänsä ja polvensa. Hän tarkastutti vammansa myöhemmin terveyskeskuksessa.

Pakettiautoa kuljettanutta lempääläläismiestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kaksi kärysi ratista

Partio pysäytti Vatialantiellä epävarmasti autoilleen kuljettajan lauantaina iltayhdeksän jälkeen.

Puhalluslukemat olivat 1,24 mg/l. Kangasalalaismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajokortitta ajosta. Hänen autonsa oli myös katsastamaton.

Samana iltana tuntia aiemmin Jokioistentiellä olleessa ratsiassa jäi kiinni -68 syntynyt paikkakuntalainen. Lukemat 0,25 mg/l puhaltanutta kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Volvo kateissa

Kannistontieltä Lentolasta varastettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä harmaa Volvo. Viron rekisterissa olevan henkilöauton rekisteritunnus on 573–BCS.

Samalla tiellä ja samana yönä murtauduttiin toiseen henkilöautoon, josta varastettiin soitin.

Ratavartijantielllä olevan talon pihamaalta on viety mopo ja nuorisomönkijä. Ajopelit varastettiin torstain ja perjantain välisenä iltana tai yönä.

Riesontiellä olleesta työkoneesta on torstaina varastettu tietokone.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.