Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Humalaisen kuljettajan matka päättyi ojaan

Hätäkeskus sai ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Valtatie 12:lla sunnuntaina yöllä aamuviiden jälkeen. Auto oli kyljellään ojassa ja kuljettajaksi epäilty 1990-luvulla syntynyt mies makaamassa auton ulkopuolella. Hänet kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Poliisin alustavan paikkatutkinnan mukaan auto tuli Tampereen suunnasta huomattavalla nopeudella ja suistui hieman Kangasalantien ylittävän sillan jälkeen oikealle pientareelle.

Uutiset - 13.6.2016 kello 15.36
Kangasalan Sanomat
Humalaisen kuljettajan matka päättyi ojaan

Auto vaurioitui kauttaaltaan ulosajossa, sillä se kimposi päin riista-aitaa, katkoi puisen pylvään ja väänsi liikennemerkin.
Poliisi tutkii ulosajoa sekä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena että törkeänä rattijuopumuksena, sillä puhalluskoe näytti kuljettajaksi epäillylle 2,15 promillen tulosta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös