Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Hurja takaa-ajo Ruutanasta Kyötikkälään

Uutiset - 28.9.2015 kello 14.04

Hälytyskeskus sai murtohälytyksen Tampereen Lielahdesta maanantaina kello 2.33. Paikalle saapui useita poliisipartioita. Kun vartija oli murtopaikalla, lukittujen porttien läpi ajettiin anastetulla autolla.
Myllypuronkadulla poliisipartio tuli autoa vastaan ja alkoi takaa-ajo. Ajo jatkui kohti Nokiaa, jolloin pakeneva kuljettaja ajoi myös vastaan tulevien kaistoilla nopeuden ollessa 140–175 kilometriä tunnissa. Ysitiellä nopeus nousi jopa 180:een.
Takaa-ajo jatkui edelleen Ruutanaan. Kuljettaja ajoi myös kevyen liikenteen väylillä ja piha-alueella. Nopeus nousi sataan. Pakeneva auto osui kevyesti poliisiauton puskuriin
Matka jatkui Asemantien kautta Kyötikkälään.  Asemantiellä auton nopeus nousi 120 kilometriin tunnissa. Kyötikkälässä kuljettaja suuntasi urheilukentälle, pururadalle ja vihdoin omakotitalon pihaan, jossa hän hylkäsi auton ja lähti juosten pakoon.
Poliisipartio nappasi miehen kiinni. Huumepikatesti osoitti positiivista tulosta

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös