Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Huutijärven koulu laajenee

Uutiset - 14.6.2013 kello 11.29

Huutijärven koulu tarvitsee lisää tilaa. Suunnitteilla on laajennus, johon tulee neljä perusopetus-, kolme esiopetus- ja kaksi erityisopetustilaa sekä kolme aineluokkaa.

Lisäksi laajennukseen sijoittuu valmistuskeittiö, josta jaetaan ateriat Huutijärven ja Herttualan päiväkoteihin. Tilatarve on hieman vajaat 1 700 neliötä.

Rakentamiseen on taloussuunnitelmassa varattu rahaa vuosille 2014–2015.

Opetus- ja kasvatuslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että hanketta viedään eteenpäin näillä toiminnallisilla periaatteilla.

Mitoitus 250 oppilasta

Tällä hetkellä koulun kaikki tilat on otettu opetuskäyttöön. Tekstiilin, musiikin ja kuvaamataidon aineluokat ovat toimineet perusluokkina jo pitkään. Erityisopetusta on annettu väliaikaisissa tiloissa, ja esiopetus sijaitsee useassa pisteessä.

Koulun oppilasmäärän arvioidaan tulevaisuudessa olevan 230–250, joten mitoituksen on oltava vähintään 250. Lisäksi hankesuunnitelma sisältää tilat 55 esikoululaiselle.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös