Huutijärven uuden asuinkeskuksen hanke nytkähti eteenpäin: NCC ja kaupunki allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen

0
NCC:n aluepäällikkö ja Kangasalan kehitysjohtaja Patrik Marjamaa allekirjoittivat Huutijärven Tredun entistä tonttia koskevan yhteistoimintasopimuksen.

NCC Oy ja Kangasalan kaupunki ovat allekirjoittaneet yhteistoimintasopimuksen kaupungin omistamasta Huutijärvellä sijaitsevasta Tampereen seudun ammattiopisto Tredun entisen toimipisteen tontista rakennuksineen.

Kangasalan Sanomat uutisoi aikaisemmin, että NCC haluaa rakentaa noin 3,9 hehtaarin tontille asuntoja ja palveluja.

NCC:n aluejohtaja Marko Nikander kertoo, että NCC käynnistää kaavoituksen valmistelun ja tutkimukset tontilla välittömästi.

– Oli hieno kuulla allekirjoitustilaisuudessa, että kaupungilla on halu saada hankkeen kaavoitus käynnistymään mahdollisimman nopeasti. Sopimusneuvottelut sujuivat kaupungin kanssa hyvässä yhteistyössä, joten on hienoa lähteä viemään hanketta yhdessä eteenpäin ja kehittämään kaupunkia, Nikander toteaa.

Yhteistoimintasopimuksen mukaan NCC:n tulee jättää kaavoitusssuunnitelma kaupungille kesäkuun loppuun mennessä. Sen jälkeen alkaa maankäyttö- ja rakennuslain mukainen asemakaavaprosessi.

Lue lisää: NCC haluaa rakentaa Huutijärvelle uuden asuinkeskuksen palveluineen – suunnitelmissa asuntoja, kauppa, palvelutalo ja päiväkoti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.