Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Hytöselle suunnistuksen keskimatkan SM-pronssi

Outi Hytönen sijoittui kolmanneksi suunnistuksen keskimatkan suomenmestaruuskilpailussa Ikaalisissa. SM-mitali oli 26-vuotiaan Hytösen uran toinen. Suunnistustaidollisesti erittäin vaativa rata vaati malttia ja tarkkuutta. – Kylmäpäisesti piti uskaltaa mennä välillä melkein kävelyvauhtia, kun oli niin vaikeaa. Kaksi virhettäkin ehdin tehdä, mutta niitä ei nyt harmitella, kun mitali tuli, iloitsi Hytönen. Suomenmestaruuden voitti Tampereen Pyrinnön Saila Kinni. Toiseksi sijoittui Merja Rantanen ja Hytösen kanssa samalla ajalla jakoi pronssin Sonja Kyrölä. – Tämä oli pitkän ajan tavoite. Helatorstain näyttökilpailussa epäonnistuin, joten tuntuu hyvältä, että pystyin kokoamaan ajatukset ja tekemään hyvän suorituksen SM-kisassa, Hytönen sanoi. Mitali takasi Hytöselle valinnan kesäkuun alun maailmancupin keskimatkan kilpailuun Ruotsissa.

Urheilu-uutiset - 29.5.2015 kello 8.14
Hytöselle suunnistuksen keskimatkan SM-pronssi
Outi Hytönen spurttaa viimeiseltä rastilta kohti maalia ja pronssimitalia.

Kangasala SK:n juniorit saavuttivat kuusi palkintosijaa. Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat Hilda Kukonlehto (5., D15), Netta Rajamäki (5., D20), Anna Kotkajuuri (7., D20), Eevert Toivonen (7., H18), Vilma Annala (10., D17) ja Jeremias Joutsensaari (10., H16).
Veteraanisarjat kilpailevat tavallisesti eri paikkakunnalla, mutta tänä vuonna Ikaalisten Nouseva-Voima järjesti ensimmäistä kertaa kaikkien sarjojen SM-kisan samana päivänä samassa maastossa. 2400 osallistujan joukko toi päivään suurkisatunnelmaa.
Nuoret veteraanisarjalaiset tekivät Kangasala SK:n mitalisaldosta värisuoran, kun Sirra Toivonen otti kultaa 45-vuotiaissa ja Satu Mäkitammi hopeaa 35-vuotiaiden sarjassa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös