Hyvä kysymys: Miksi Kuohu hakee jälleen lipunmyyntiin ja kahvilaan toimijaa, vaikka uusin yrittäjä aloitti vain muutamia kuukausia sitten?

4
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Tällä viikolla tekstareissa muun muassa arvostellaan kaupunginhallituksen esitystä puolen miljoonan toiminta-avustuksesta Kangasalan Uimahalli Oy:lle, ylistetään Ilkon kurssikeskuksen aluetta ja kiitellään Kiveliön lumenauraajia.
Kuva: KS Arkisto

Kangasalan uimahalli Kuohun kahvilan ja lipunmyynnin kilpailutus on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 12. joulukuuta asti. Kangasalan Uimahalli Oy hakee uimahallin lipunmyyntiin, asiakaspalveluun ja kahvilan pitoon…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

4 kommenttia

  1. No onpas naurettavaa, ettei Kuohussa osata kilpailuttaa kerralla oikein näin pientä asiaa kun kahvilatoiminta. Kyllä tulee kalliiksi tämmöiset kilpailutuksen harhakierrokset Kangasalan veronmaksajille. Kallis konsultti on taas laatinut uudet asiakirjat ja sitten tekee arvioinnit, valinnat sun muut ilmoitukset.
    Pian tulee uusi yrittäjä sohimaan lipunmyyntiin. Kyllä jonoa kassalla riittää kun toinen kallis konsultti Helsingistä yrittää opettaa uusille kassakoneen käyttöä. Mikäs siinä kun kansa maksaa. Kukaan ei puutu.
    Hirveästi on noussut myös Uimahallin tarvitsema tukisumma kaupungilta, eikä se johdu koronasta. Siihen olisi saanut valtiolta sulkukorvauksia, mutta kun ovat näköjään jääneet yhtä vaille kaikki hakematta. Hakukierroksia oli ainakin kuusi.

  2. Asiakaspalvelun taso on erittäin surkea. Asiallisiin kysymyksiin saa töykeitä ja töksähtäviä vastauksia. Toivottavasti seuraavalla yrittäjällä on jokin käsitys asiakaspalvelusta.

  3. Kuohun lounastarjonta on nyt vallan erinomainen! Ruoka oikeasti maistuu joltakin. Muuten, mistä tunnistaa hyvän lounaspaikan, ennenkuin on edes maistanut mitään? No siitä, että tarjolla on litrainen srirachapullo…

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.