Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Hyvää Suomen 100-vuotissyntymäpäivää, Kangasala!

Kangasala heräsi keskiviikkona upeaan lumivalkoiseen puhtauteen, mikä sopi enemmän kuin hyvin koristamaan Suomen 100-vuotissyntymäpäivää. Juhlapäivän vietto alkoi Kangasalan kirkosta ja jatkui pääjuhlassa Kangasala-talossa.

Uutiset - 6.12.2017 kello 12.14
Kangasalan Sanomat
Hyvää Suomen 100-vuotissyntymäpäivää, Kangasala!
Kangasalan sankarihautausmaalla lepää 205 sankarivainajaa. Heidän muistoaan kunnioitettiin Suomen 100. itsenäisyyspäivänä erityisellä kunniavartiolla.

– Nyt on meidän vuoromme jatkaa tätä, koko maailman mittakaavassakin, aivan uskomatonta Suomen tarinaa. On syytä pitää kirkkaana mielessä, että kaiken tämän perustana ovat ja ovat olleet oikeudenmukaisuus, tasa-arvo, demokratia, ilmisoikeudet, koulutus, vapaus ja vastuu, totesi Harri Syrjäläinen sankaripatsaan äärellä pitämässä puheessaan.

Päivitämme tähän juttuun kuvia itsenäisyyspäivän tapahtumista eri puolilta Kangasalaa ja meille lähetettyjä kuvia muista Suomi 100 -teemaan liittyvistä tilaisuuksista.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös