Itseluottamus tuo menestystä

0

LP Kangasalan voitto naisten lentopallon Suomen Cupissa jää historian kirjoihin varmasti tämän vuoden yhtenä suurimpana merkkitapauksena. Voitto tuli vielä parhaalla mahdollisella tavalla eli rajulla taistelulla, mikä nostaa sen arvoa.

Varmasti maailman parhaisiin kuuluvalla Riikka Lehtosella oli suuri merkitys voiton saavuttamisessa. Joukkueurheilussa ei kuitenkaan yksi huippupelaaja ole menestyksen tae. Ansaitusti Riikka Lehtonen kiittikin koko joukkuetta hyvästä yhteispelistä ja siitä, ettei periksi annettu kahden hävityn erän jälkeen.

Myös lentopalloliigassa LP Kangasalan pelit ovat sujuneet hyvin. Joukkue on pysynyt liigan kärjessä ja ykköstavoite on tietysti kirkastaa viime kauden pronssi kultaiseksi. Siihen on nyt hyvät mahdollisuudet, jos itseluottamus omiin kykyihin ja pelirentous säilyvät kevätkauden otteluissa.

Menestyvän joukkueen taustavoimina ovat aina hiljaiset puurtajat, jotka huolehtivat kaikesta muusta paitsi pelaamisesta. He jakavat joukkueen voitot ja ja tappiot yhtä suurella sydämellä kuin pelaajatkin. Heille kuuluu myös kiitos, jonka joukkueen kannattajat puolestaan antavat.

Kangasalla on lentopalloilulle hyvät ottelu- ja harjoitustilat Pitkäjärven koululla. Sen lisäksi huipulla pelaava seura tarvitsee kunnollisen taloudellisen pohjan. LP Kangasalan osaltakin se voisi olla nykyistä vahvempi.

Suuri kannattajajoukko voi sitä vankistaa pienilläkin panoksilla. Pääsylippu esimerkiksi tulevan sunnuntain otteluun on sellainen ja samalla kiitos Suomen Cupin voitosta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.