Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Jääravien parkkipaikkana on Pikkolan tapahtumakenttä

Uutiset - 2.3.2018 kello 10.00
Kangasalan Sanomat

Jääravit näkyvät Kangasalan katukuvassa lauantaina, kun keskustan alueelle tulee sekä hevostenkuljetusautoja että kauempaa saapuvia katsojia.

Vesaniemi on liikenteellisesti hyvin ahdas paikka, joten ravien parkkialueena toimii Pikkolan tapahtumakenttä. Sieltä on säännöllinen bussikuljetus Vesaniemeen kello 11.30 alkaen.

Maksukortit eivät välttämättä toimi kaikissa Vesaniemen tilapäisissä myyntipisteissä, joten mukaan kannattaa varata käteistä rahaa.

Katsojille on varattu alue läheltä rataa. Se on erotettu kilparadasta lumivallilla. Jäällä ei ole tuulensuojaa, joten säänmukainen pukeutuminen on erityisen tärkeää.

Jääravialueen portit avautuvat kello 11. Ensimmäinen lähtö starttaa kello 13. Lähtöjä on vartin välein, joten kilpailut kestävät noin kaksi tuntia.

Lähdöt ovat volttilähtöjä, ja juostava matka on 2 000 metriä eli kaksi ratakierrosta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös