Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Janne Anturamäki jättää LP Kangasalan

Naisten Mestaruusliigaa pelaava LP Kangasala ja päävalmentaja Janne Anturamäki ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Uutiset - 30.11.2017 kello 8.27
Kangasalan Sanomat
Janne Anturamäki jättää LP Kangasalan
Janne Anturamäki

Sopimuksen purkamiseen ei liity puheenjohtaja Jorma Malmin mukaan dramatiikka.

– Näen, että en pysty antamaan joukkueelle enempää kääntääksemme kurssin voittojen tielle. Siksi päätin väistyä päävalmentajan paikalta, Anturamäki summaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Uudeksi päävalmentajaksi seura on nimittänyt Kai Steniuksen. Hän on valmentanut aikaisemmin mm. LP Vampulaa, Liiga Euraa ja HPK:ta.

Uuden päävalmentajan lisäksi joukkue vahvistuu myös uudella pelaajalla. Seura on solminut Kanadan maajoukkueen yleispelaaja Danielle Briseboisin kanssa kauden loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen.

23-vuotias, 180-senttinen ontariolainen voitti viime kaudella Kanadan mestaruuden British Columbian yliopiston joukkueessa ja valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi. Maajoukkueeseen hän on kuulunut vuodesta 2016.

Danielle odottaa innolla ensimmäistä ammattilaispestiään.

– Mahtavaa päästä pelaamaan Suomeen. Olen kuullut paljon hyvää Suomesta ja Mestaruusliigasta, ja uskon olevani suureksi avuksi joukkueelle, kun lähdemme kääntämään suuntaa ylöspäin.
 

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös