Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Janne Anturamäki jättää LP Kangasalan

Naisten Mestaruusliigaa pelaava LP Kangasala ja päävalmentaja Janne Anturamäki ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Uutiset - 30.11.2017 kello 8.27
Kangasalan Sanomat
Janne Anturamäki jättää LP Kangasalan
Janne Anturamäki

Sopimuksen purkamiseen ei liity puheenjohtaja Jorma Malmin mukaan dramatiikka.

– Näen, että en pysty antamaan joukkueelle enempää kääntääksemme kurssin voittojen tielle. Siksi päätin väistyä päävalmentajan paikalta, Anturamäki summaa.

Uudeksi päävalmentajaksi seura on nimittänyt Kai Steniuksen. Hän on valmentanut aikaisemmin mm. LP Vampulaa, Liiga Euraa ja HPK:ta.

Uuden päävalmentajan lisäksi joukkue vahvistuu myös uudella pelaajalla. Seura on solminut Kanadan maajoukkueen yleispelaaja Danielle Briseboisin kanssa kauden loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen.

23-vuotias, 180-senttinen ontariolainen voitti viime kaudella Kanadan mestaruuden British Columbian yliopiston joukkueessa ja valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi. Maajoukkueeseen hän on kuulunut vuodesta 2016.

Danielle odottaa innolla ensimmäistä ammattilaispestiään.

– Mahtavaa päästä pelaamaan Suomeen. Olen kuullut paljon hyvää Suomesta ja Mestaruusliigasta, ja uskon olevani suureksi avuksi joukkueelle, kun lähdemme kääntämään suuntaa ylöspäin.
 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös