Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Tarjous voimassa 23.10. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittääTarjous voimassa 23.10. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää

Jenkkiautoharrastajat viettävät superlauantaita

Lauantaina jenkkiautoharrastajia hemmotellaan Kangasalla todellisella superpäivällä. Mobilian Autokylän alueella on samanaikaisesti kaksi toisiaan tukevaa jenkkitapahtumaa. Päivä alkaa Mobiliassa koko perheen Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtumalla ja ilta jatkuu Kisarannan puolella Race Coast Rockin’ Festillä.

Uutiset - 26.8.2016 kello 13.22
Kangasalan Sanomat
Jenkkiautoharrastajat viettävät superlauantaita
Rohkeasti kameran edessä! Janet antaa vinkkejä pin-up-tyyliisiin poseerauksiin lauantaina Mobiliassa. Kuva: Mobilia/Petra Kotro

Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtuma järjestetään Kangasalla jo kuudetta kertaa. Pääesiintyjänä kuullaan Flamin Staria, joka esiintyy vauhdikkaasti Elviksen jalan jäljissä. Luvassa on myös maistiaisia illan Race Coast Rockin’ Festistä, kun ruotsalainen Johnny Jean & Humdingers käy antamassa ääninäytteensä. Bändien välissä nähdään tanssiesityksiä.

Jenkkirautoja odotetaan paikalle useita satoja, ja lavalla tapahtuvan ohjelman lisäksi yleisö pääsee tekemään löytöjä vintagehenkiseltä myyntitorilta museon sisätiloissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Pin-upista kiinnostuneet voivat kuvauttaa itsensä tapahtuman maskottiauton vierellä. Paikalla on Janet antamassa vinkkejä pin-up-tyyliseen poseeraamiseen.

Jenkkiraudat starttaavat viideltä yhteiscruisingiin, joka suuntaa Mobiliasta Kangasalan kirkonkylän kautta Suoramalle asti. Suoramalla letka jakautuu kahtia: osa autoista jatkaa Tampereen suuntaan ja osa palaa Kisarantaan.

Kisarannassa Race Coast Rockin’ Fest jatkaa iltaa myöhään yöhön rock’n’rollin parissa. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tuo jälleen lauteille useita kovia kansainvälisiä bändejä. Ei siis ihme, että tapahtuma on noussut yhdeksi jenkkiauto- ja rock’n’roll-fanien odotetuimmista kesätapahtumista.

Lauantaina 27.8. kello 12–17 Rautalankaa ja jenkkirautoja -tapahtuma Mobiliassa ja kello 15–02 Race Coast Rockin’ Fest Kisarannassa. Mobilian ulkoalueelle on ilmainen sisäänpääsy.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös