Johtava ylilääkäri tekee eron virallisten ja epävirallisten hoitojen välille – Henkilökohtainen kokemus hoidon toimivuudesta on asia erikseen

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Vyöhyketerapia on täydentävä hoitomuoto. Sitä suositellaan joissain neuvoloissa koliikista kärsivien vauvojen hoitoon. Kaupungin ylilääkärin mukaan HUS-alueella hoidon käytöstä koliikkivauvoilla on tehty tutkimusta.

Täydentävät hoidot herättävät paljon mielipiteitä ja keskustelua. Kangasalan Sanomat pyysi kaupungin ylilääkäriä kertomaan ajatuksiaan täydentävistä hoidoista. Johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi ei ole perehtynyt syvällisesti Täydentävät hoidot…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. ”Ylilääkärin mukaan yksittäisen ihmisen kokemus hoidoista saatavista hyödyistä on toinen asia. Hän toteaa, että terveet aikuiset saavat itse valita, käyttävätkö omalla kustannuksellaan hoitomuotoja, jotka eivät perustu lääketieteeseen, mutta eivät aiheuta haittaa.”

    Kalevalaisen jäsenkorjauksen hyödyt on Jyväskylän yliopiston tutkimaa ja näyttöä löytyy. Miksipä lääketieteen ala ei tällöin suosittele asiakkaita hyödyntämään ko osaamista. Tai hanki tarpeeksi tietoa Kalevalaisen Jäsenkorjauksen hyödyistä lääketieteen ohella ja yhdistä kahta hyvää.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.