Jokainen Kuohunparkin automaatti hajalla – Nyt haetaan vastauksia siihen, onko asialle tehtävissä jotakin

5
Keskiviikkona Kuohunparkissa oli sisällä asiantuntijoita, jotka laativat suunnitelmia tilanteen helpottamiseksi. Nyt kaikki automaatit on kolhittu surkeaan kuntoon.

Kangasalan keskustan Kuohunparkki on surullinen näky. Jokainen uuden parkkitalon neljästä lippulaitteesta sisään- ja ulostuloväylillä on rikki.

Pahimmat kolhut on korjattu teipillä siihen saakka, että varaosat ja korjaajat saadaan paikalle.

Uudessa parkkitalossa on ollut ongelmia alusta saakka. Sisään- ja ulostuloväylät on koettu liian ahtaiksi ja törmäyksiä on sattunut paljon.

Kangasalan parkki Oy:n toimitusjohtaja Kari Hokkanen kertoo, että asiaan ollaan parhaillaan etsimässä apua.

– Korjaussuunnitelmat on tilattu ja niiden pitäisi valmistua vielä tällä viikolla. Niissä selvitetään, onko asialle tehtävissä jotakin, Hokkanen kertoo.

Suunnitelmilla pyritään helpottamaan sekä sisään- että ulosajoa.

Hokkanen kertoo, että laitteita on korjattu sitä mukaan, kun niissä on ilmoitettu olevan vikoja. Hän sanoo, että tällä hetkellä laitteiden tekniikka toimii, vaikka törmäykset ovat vaurioittaneet kuoria.

Korvausvelvollinen on aina se autoilija, joka on kolhinut laitteita ja autojaan.

– Arvioimme tapauskohtaisesti sitä, selvitämmekö vaurioiden aiheuttajan valvontanauhoilta vai emme, Hokkanen sanoo.

Hokkasen mukaan parkkihalli on ollut ongelmista riippumatta hyvällä käytöllä.

Lue myös: Uusi Kuohunparkki saa moitteita ahtaista porteista – ”Nyt täytyy miettiä, onko asia korjattavissa”

Uusi parkkihalli avasi ovensa joulukuussa Kangasalan keskustassa.

5 kommenttia

  1. Nuo sisäänajoportithan on tehty vain ja ainoastaan kaupunkia oikeasti johtavien parin henkilön mopoautolle, eli ei ihme jos normaalilla henkilöautolla ei tahdo mahtua sisään.

  2. Aivan. Ja pääasiahan on, että syy on pysäköivissä asiakkaissa, jotka eivät osaa toimia oikein. Kyseisen hallin rakentamisesta vastaavistahan ei kukaan toki osaa katsoa peiliin. Kuinkahan monta miljoonaa parkkihallia on maailmaan jo ennemmin rakennettu…hoh hoijakkaa. Jopa hyvin toimivaa sellaista. Mutta syyhän on toki aina muissa.

  3. Tuon tilanahtauden näki jo ensimmäisellä kerralla kun parkkitalossa kävi. En tiedä mitä muumilaakson kirjaa suunnittelussa on luettu. No tämä ei tietenkään ole ainoa asia, mikä nykyään toteutetaan vähemmän toimivaksi.

  4. Heti ensimmäisellä kerralla huomasin porttien ahtauden! Onkohan autoton/ ajokortiton ollut suunnittelijana? Miksi pitää olla 2 ahdasta porttia? Yksikin sopivan kokoinen riittää! TAYSin uusi parkkihalli on toimiva esimerkki!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.