Juhlavuonna katsomme tulevaisuuteen

0

Kangasalan Sanomat on ilmestynyt tänä vuonna 95 vuoden ajan. Syntymäpäivä on virallisesti vasta joulukuussa, mutta vietämme juhlavuotta monin tapahtumin koko vuoden. Niihin toivomme mukaan paljon lehden lukijoita.

Tässä lehdessä kutsutaan innokkaita kuntoilijoita osallistumaan ohjattuun ryhmään, jonka tavoitteena on juosta alkusyksystä puolimaraton. Ryhmän edistymistä seurataan lehdessä ja verkkosivuilla blogissa harjoittelukauden ajan.

Jatkoa seuraa jo helmikuussa, kun Liuksialan koululla järjestetään koko perheen talvitapahtuma.

Kesän tilaisuutta vielä suunnitellaan niin tapahtumapaikan kuin sisällönkin osalta. Perinteinen joulunavaus ohjelmineen päättää juhlavuoden tapahtumien sarjan.

Paikallisten ihmisten perustaman ja edelleen omistaman Kangasalan Sanomien elinvuosiin on sisältynyt monia vaiheita, mutta kaksi asiaa on säilynyt muuttumattomana: lehti on ilmestynyt sotavuosinakin ja sen tehtävä on säilynyt kirkkaana. Lehti on toimitettu kangasalalaisille ja kertoo mahdollisimman tarkasti, mitä paikkakunnalla tapahtuu.

Perustehtävästä ei tingitä jatkossakaan, vaikka toimintatavat muuttuvat ajan hengen mukaisesti. Lehden uusi verkkosivu on juuri ilmestynyt ja palvelee entistä paremmin sähköistä tiedonvälitystä seuraavia. Muitakin verkkopalveluita kehitetään lukijoiden ja ilmoittajien tarpeisiin.

Painettujen lehtien kuolemaa on ennustettu synkin ilmein jo usean vuoden ajan. Samalla on kuitenkin todettu, että paperinen lehti voittaa lukuelämyksenä ja käyttökelpoisuudellaan kaikki sähköiset välineet. Niinpä juhlavuoden kunniaksi kehitämme myös perinteistä paperilla ilmestyvää Kangasalan Sanomia.

Juhlavuonna katse on tulevaisuuteen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.