Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Juoksijoilla hiki virtasi ja hymy oli herkässä

Kangasalan kesäperinteeksi jo muodostunut juoksutapahtuma täytti lauantaina katuja ja teitä innokkaalla urheilija- ja kuntoilijajoukolla. Juoksijoiden lähtiessä matkaan ilma oli aurinkoinen ja hiostava. Ukkosta enteilevä sää viilentyi hieman iltapäivällä, mutta juoksijat joutuivat matkalla silti koville. Ensiapuakin tarvittiin, mutta suurin osa osallistujista ylitti maaliviivan hymyssä suin.

Uutiset - 12.8.2017 kello 18.03
Tuomas MacGilleon
Juoksijoilla hiki virtasi ja hymy oli herkässä
Liikuntai juostiin tänään hiostavassa säässä.

– Rankka sää, mutta juoksu sujui paremmin kuin odotin. Tavoitteeni oli juosta koko matka ja onnistuin siinä, naisten sarjassa kympin taivaltanut Maikku Kilpi-Sikkinen iloitsi.

Puolimaratonille ja kympille oli tänä vuonna ilmoittautunut yhteensä 146 juoksijaa. Osallistujia oli yli sata vähemmän kuin viime vuonna.
Kilpailun juontamisesta ja viestinnästä vastannut Kangasalan Sanomien päätoimittaja Tuula Ruusumaa ei osannut tuoreeltaan sanoa, mistä osallistujamäärän pienentyminen johtui.

– Voi olla ihan vuosivaihtelua. Helsinki City Marathon on samana päivänä, mutta en usko sen olevan syynä. Hyvä tunnelma on joka tapauksessa, tämä on tällainen letkeä maalaisjuoksutapahtuma.

Tuloksiin pääset tästä!
 
Lue lisää keskiviikon lehdestä!

 

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös