Jussi TwoSevenin näyttelyyn voi tutustua nyt myös verkossa

0
Interiööri Jussi TwoSevenin näyttelystä All Is One. Kuva: Jussi Koivunen

Parhaat palat kuvataiteilijan Jussi TwoSevenin Kimmo Pyykkö –taidemuseossa esillä olleesta All is One –näyttelystä on nyt koottu verkkonäyttelyksi.

Jussi TwoSevenin ensimmäinen yksityisnäyttely taidemuseossa ehti olla avoinna reilun kuukauden verran, kun koronapandemian rajoitustoimet sulkivat sen.

All Is One -verkkonäyttely esittelee poimintoja taidemuseon kahteen kerrokseen ripustetusta näyttelystä, joka käsittelee ihmisen ja luonnon vuorovaikutussuhdetta. Verkkonäyttelyyn voi tutustua suomeksi ja englanniksi.

Jussi TwoSevenin taiteelliset juuret ovat graffitissa. Hän kasvoi graffitikulttuurin parissa ja perinteisen graffitin ja katutaiteen vaikutus on nähtävissä hänen työskentelytavoissaan ja teostensa estetiikassa. TwoSeven on myös yksi tunnetuimmista suomalaisista muraalimaalauksia tekevistä kuvataiteilijoista.

All Is One -verkkonäyttelyyn on poimittu teoksia TwoSevenin urbaaneista kaupunkinäkymistä ja metsän eläimistä.

Verkkonäyttelyssä taustoitetaan TwoSevenin tyyliä ja työskentelytapaa. Taiteilija käyttää työvälineinään sabluunatekniikkaa ja spraymaalia.  Verkkonäyttely avaa myös, miksi numeroyhdistelmä kaksi ja seitsemän ovat Jussi TwoSevenin taiteilijanimenä. Näyttelyn tutkimuksesta ja verkkosivujen teksteistä vastaa Johanna Kangas.

Verkkonäyttely löytyy Kimmo Pyykkö –taidemusoen sivuilta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.