Poliisioperaatio: Kiinniotettua miestä epäillään muun muassa tapon yrityksestä – Uhkaili ihmisiä aseella

2
Poliisiautot herättivät huomiota Suoramalla. Kuva: KS Arkisto

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että sillä oli sunnuntaina kiinniottotehtävä Kangasalla.

Tiedotteessa kerrotaan, että poliisi sai kello neljän aikaan iltapäivällä hätäkeskuksen välittämänä ilmoituksen miehestä, joka uhkaili aseella henkilöitä Sahalahdella. Kun poliisi saapui paikalle, epäilty uhkailija oli jo poistunut paikalta.

Poliisi kertoo, että sillä oli seitsemän aikaan illalla tapahtumaan liittyen kiinniottotehtävä yksityisasunnossa. Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöllä oli ollut hallussaan ampuma-ase, jonka vuoksi poliisi varautui tehtävälle usean partion voimin. Paikalla oli tehtävän luonteen vuoksi myös raskaasti varustautuneita poliiseja.

Poliisi otti epäillyn kiinni noin kahdeksan aikaan illalla. 37-vuotiasta miestä epäillään tällä hetkellä tapon yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, laittomista uhkauksista ja ampuma-aserikoksesta. Poliisi on ottanut kiinni myös kolme muuta henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään.

Rikosten esitutkinta on alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet sekä osallisten asemat saattavat vielä muuttua esitutkinnan edistyessä.

Sisä-Suomen poliisi tiedotti sunnuntaina alkuillasta Twitterissä, että poliisilla oli tehtävä Kangasalla. Poliisi pyysi sivullisia paikalle ajaneita poistumaan alueelta ja antamaan poliisin yksiköille työrauhan.

Kangasalan Sanomien saamien tietojen mukaan Sahalahdella nähtiin useita poliisiautoja, panssaroitu poliisiauto ja ambulanssi. Silminnäkijöiden mukaan poliisit olivat kokoontuneet ennen operaatiota Sahramin parkkialueelle.

Hieman myöhemmin tiedotettiin, että poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni yksityisasunnosta. Poliisin mukaan sivullisille ei aiheutunut tilanteessa vaaraa.

Sisältöä ei voida näyttääEvästeasetuksesi estivät tämän sisällön latautumisen. Nähdäksesi sisällön, sinun on annettava suostumus sosiaalisen median upotusten (YouTube, Twitter, Instagram, Facebook) käyttöön. Voit muuttaa suostumustasi painamalla tästä.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

2 kommenttia

  1. Eikös tämä ole laiton uhkaus, eikä mikään tapon yritys. En edes ymmärrä miten tapon yritys jää yritykseksi.

    • Tapon yritys jää yritykseksi jos uhri ei kuole, mutta haavoittuu tai vakavasti loukkaantuu esimerkiksi.. ainakin silloin..

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.