Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kädentaitajat etsivät uutta nimeä

Kangasalan Kädentaitajien perinteikäs nimi on tullut tiensä päähän. Nyt etsitään napakkaa, kuvaavaa ja paremmin nykyaikaan sopivaa nimeä. – Aika ja tekniikat ovat menneet eteenpäin siitä, kun Kädentaitajien yhdistys 15 vuotta sitten perustettiin, perustelee puheenjohtaja Päivi Heikkilä. – Haluamme korostaa uudessa nimessä suunnittelun, muotoilun ja luomisen osuutta, vaikka perinteisellä käsityölläkin on toki toiminnassa edelleen merkittävä rooli, hän jatkaa. Kaiken kaikkiaan meneillään on nimen nuorennus. Kädentaitajat julistavatkin kaikille avoimen nimikilpailun, joka jatkuu lokakuun loppuun. Hallitus kokoontuu marraskuun lopussa valitsemaan voittajan ja on päättänyt palkita kolme parasta. Kädentaitajat ovat tuttuja Lepokodilla pitämästään Kesäpuodista. Nyt myynti on laajentunut myös Mobiliaan. – Vanhassa logossame on taustalla Lepokodin kuva. Uuden yhteistyökumppanin myötä on mukava, että logokin uudistuu.

Uutiset - 6.10.2016 kello 12.57
Kangasalan Sanomat
Kädentaitajat etsivät uutta nimeä
– Vanha kyltti säilytetään, totta kai, mutta uudella nimellä halutaan avartaa näkemystä toiminnastamme, Päivi Heikkilä sanoo.

Ehdotukset Kangasalan Kädentaitajien uudeksi nimeksi voi lähettää osoitteeseen info@juliart.fi 31.10.mennessä. Tietoa yhdistyksestä: www.kangasalankadentaitajat.fi

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös