Kaikenikäisten Kauhujen Kangasala -halloweenviikonloppu on täynnä ohjelmaa – Kangasalan Sanomien ja kaupungin pukukisassa etsitään näyttävintä halloweentyyliä

0
Halloweenia vietetään erilaisten tapahtumien merkeissä Kangasalla lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Kuva: Iclipart

Viime vuodelta tuttua ​Kauhujen Kangasalaa – hurjaa halloweenviikonloppua vietetään Kangasalla lokakuun viimeisenä viikonloppuna.


Luvassa on muiden muassa lasten halloweendisko, valotyöpaja, pimeä konsertti ja hurjaakin hurjempi pukukilpailu, Kangasalan kaupunki kertoo tiedotteessaan.


Yhdessä Kangasalan Sanomien kanssa toteuttamassa pukukilpailussa etsitään kaupungin näyttävintä halloweentyyliä ja kuvat viikonlopun asukokonaisuuksista julkaistaan Kangasalan Sanomissa.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan asustaan tai maskeerauksestaan osoitteeseen toimitus@kangasalansanomat.fi

Mukaan tulee lisätä kirjallinen suostumus kuvan julkaisemiseen printissä, digissä ja sosiaalisessa mediassa, sekä lähettäjän nimi ja ikä. Alle 18-vuotiaiden tulee liittää mukaan myös vanhemman suostumus kuvan julkaisemista varten.

Lisäksi kuvan voi jakaa Instagramissa #kauhujenkangasala. Jaetut kuvat julkaistaan Kangasalan Sanomien verkossa sekä somessa jaetut Kangasalan kaupungin Instagramissa.

Kuvia voi lähettää koko Kauhujen Kangasala hurja halloween -viikonlopun ajan.

Kummitustarinoita ja kauhukierroksia

Juhlatalo Kontulan kaikille avoimessa pimeässä konsertissa nautitaan musiikkia pimeässä salissa.

Lapset pääsevät halloweendiskoon Ellinsaliin, ja Fire ladyn ja Piagrinan ledvalotyöpajassa kaikki yli 10-vuotiaat pääsevät tutustumaan erilaisiin ledvälineisiin.

Kirkkoharjun vanhan näkötornin salaiseen kellariin on rakennettu halloween-asetelma. Lisäksi tornin vanhassa kahvilasalissa kuullaan noidan kummitustarinatuokioita.

Raudanmaan nuorisoseuran valopolku on suunnattu kaikenikäisille. Mukaan kannattaa varata taskulamppu. Poniaglityakin on tiedossa.

Lepakot ovat olleet liikkeellä ja valloittaneet kirjastoauton. Jos se ei osu reitille, niin hirwittävä halloween-ikkuna ihastuttaa Kangasalan pääkirjaston lastenosastolla.

Kahvia ja seikkailuja on tarjolla metsäpolulla ​Haralanharjulla sekä Lepokodissa. Talossa pidetään ​non stop -kummituskierroksia.

Kauhujen Kangasalaan kuuluu myös nuorille ja aikuisille suunnattu kauhukierros, jonka ikäraja on tänä vuonna K16.
Kiertäjät lähtevät itsenäisesti matkaan Mobilian autokylän parkkipaikalta oppaanaan puhelin tai tabletti. Videoiden ja äänitiedostojen opastamalla kierroksella kulkija joutuu suorittamaan tehtäviä ja selvittämään Kulkijat-kultin tarinaa.

Kauhujen Kangasala – hurja halloweenviikonloppu 29. –31. lokakuuta eri puolilla Kangasalaa.

Viikonlopun kaikki tapahtumat ja lisätietoja niistä löytyy kaupungin verkkosivuilta tai Facebookista Kauhujen Kangasala – hurja halloweenviikonloppu.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.