Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kaikki matonpesupaikat ovat valmiina käyttöön viikonloppuun mennessä

Kaupungin ylläpitämät matonpesupaikat avautuvat kuluvan viikon aikana. Vesaniemi, Ruutana, Sahalahti ja Kuhmalahti tulivat käyttöön heti alkuviikosta, jo maanantaina.

Uutiset - 16.5.2018 kello 10.49
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Kaikki matonpesupaikat ovat valmiina käyttöön viikonloppuun mennessä
Vesa-Matti Rautanen tuli matonpesuun Vesaniemeen maanantain hellepäivänä. Kangasalan kaikki pesupaikat avautuvat viikon lopulle mennessä.

Pesupaikkojen tarkistukset ja käyttöönottotoimet etenevät viikon mittaan siten, että kaikki paikat ovat käytössä viikonloppuun mennessä.

Kautialassa on meneillään asennustöitä, mutta nekin valmistuvat tavoiteajassa.

Tarjolla ovat edelleen samat yhdeksän matonpesupaikkaa kuin aiemminkin. Paikat ovat vapaasti käytettävissä aina, kun niillä on tilaa. Minkäänlaista vuorojen varausjärjestelmää ei ole käytössä.

Useimpien pesupaikkojen vesi tulee vesijohtoverkosta, jolloin vesi on aina kylmää. Liuttu, Huutijärvi ja Kautiala ottavat pesuveden järvestä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

22.5.2018 kello 11.26
Innokas mattojen pesijäIlmoita
Menin viime perjantaina mattojeni kanssa Liutun pesupaikalle mutta eihän se ollut auki, joten jouduin lähtemään pettyneenä kotiin. Menin uudestaan tiistaina 22.5. mattojeni kanssa, mutta pesupaikka ei ollut vieläkään kunnossa. Soitin pesupaikasta vastaavalle puutarhurille, mutta eipä hän vastannut puhelimeen. Mistä kiikastaa Liutun pesupaikan avaaminen??
24.5.2018 kello 12.42
Kaupunki valehteleeIlmoita
Kävin Kautialan matonpesupaikalla illalla 23.5.18 eikä se ollut käyttökunnossa.
~
Takaisin ylös