Koti Uutiset Kaikki matonpesupaikat ovat valmiina käyttöön viikonloppuun mennessä

  Kaikki matonpesupaikat ovat valmiina käyttöön viikonloppuun mennessä

  2
  Vesa-Matti Rautanen tuli matonpesuun Vesaniemeen maanantain hellepäivänä. Kangasalan kaikki pesupaikat avautuvat viikon lopulle mennessä.

  Kaupungin ylläpitämät matonpesupaikat avautuvat kuluvan viikon aikana. Vesaniemi, Ruutana, Sahalahti ja Kuhmalahti tulivat käyttöön heti alkuviikosta, jo maanantaina.

  Pesupaikkojen tarkistukset ja käyttöönottotoimet etenevät viikon mittaan siten, että kaikki paikat ovat käytössä viikonloppuun mennessä.

  Kautialassa on meneillään asennustöitä, mutta nekin valmistuvat tavoiteajassa.

  Tarjolla ovat edelleen samat yhdeksän matonpesupaikkaa kuin aiemminkin. Paikat ovat vapaasti käytettävissä aina, kun niillä on tilaa. Minkäänlaista vuorojen varausjärjestelmää ei ole käytössä.

  Useimpien pesupaikkojen vesi tulee vesijohtoverkosta, jolloin vesi on aina kylmää. Liuttu, Huutijärvi ja Kautiala ottavat pesuveden järvestä.

  2 KOMMENTTIA

  1. Menin viime perjantaina mattojeni kanssa Liutun pesupaikalle mutta eihän se ollut auki, joten jouduin lähtemään pettyneenä kotiin. Menin uudestaan tiistaina 22.5. mattojeni kanssa, mutta pesupaikka ei ollut vieläkään kunnossa. Soitin pesupaikasta vastaavalle puutarhurille, mutta eipä hän vastannut puhelimeen. Mistä kiikastaa Liutun pesupaikan avaaminen??

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän