Kangasala Jukola sai tapahtuman historian nuorimman pääsihteerin

0
Kangasalan Jukola 2019 sai pääsihteerikseen Antti Rantalan.

Kangasala Jukola 2019 on saanut järjestelyorganisaatiolleen johtajan. Suunnistusseura Kangasala SK:n hallitus valitsi Jukolan pääsihteeriksi Antti Rantalan.

Rantala on 24-vuotiaana Jukolan historian nuorin pääsihteeri.

– Vuodesta tulee varmasti työntäyteinen, mutta olen hyvin innoissani. Pääsihteerinä pääsen ratkaisemaan vaihtelevia haasteita eri alojen ammattilaisten kanssa. Se on erittäin palkitsevaa, Rantala sanoo.

Jukola kokoaa paikan päälle noin 40 000 kävijää, ja talkoolaisten määrä on osapuilleen 1 500. Pääsihteeri on perinteisesti organisaation ainoa palkattu työntekijä. Rantalan työsuhde alkaa elokuussa 2018 ja kestää heinäkuuhun 2019.

Rantala on suunnistanut aktiivisesti lapsesta asti. Hän on kotoisin Sastamalasta, mutta Kangasala SK on ollut hänen seuransa jo juniorivuosista saakka.

Pääsihteerivuonna Tampereen yliopiston hallintotieteiden opiskelija pitää välivuoden opinnoistaan, joissa pääsihteerin tehtävä sopii harjoittelujaksoksi.

– Pääsihteerin tehtävään oli kiinnostusta myös seuran ulkopuolelta, mutta Rantala oli ehdokkaista pätevin, sanoo Kangasala SK:n puheenjohtaja Jarmo Joutsensaari.

 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.