Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kangasala kipusi opsille ylimmälle

Kangasala on tiettävästi ensimmäisenä kuntana Suomessa julkaissut oman kansanpainoksen esi- ja perusopetuksen uudesta opetussuunnitelmasta. Alkuperäinen 800-sivuinen suunnitelma on kiteytetty ja kirkastettu 28 sivuiseksi oppaaksi.

Uutiset - 3.10.2016 kello 12.53
Kangasalan Sanomat
Kangasala kipusi opsille ylimmälle
Vatialan koulun 5C-luokan oppilaat ryhtyivät ”Mä opsilla ylimmällä..”-vihkosen julkistamistilaisuudessa värittämään kansikuvaa mieleisekseen. Kuvassa Ronja Paajanen, Matias Jalonen, Jori Jokinen ja Julia Leinonen.

”Mä opsilla ylimmällä..”-vihkonen on osa opetussuunnitelman juurruttamista koulujen ja kotien arkeen. Oppaat kulkeutuvat huoltajien luettaviksi lasten välityksellä. Jakelu on jo aloitettu.

Kaikissa kunnissa otettiin tänä syksynä käyttöön esi- ja perusopetuksen uudet opetussuunnitelmat. Keskeistä uudistuksessa on uusi oppimiskäsitys, joka korostaa oppilaan roolia aktiivisena toimijana ja oppimista vuorovaikutuksena.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös