Kangasalan kaupunki noudattaa koronanyrkin suositusta – Lasten ryhmäharrastustoiminta osittain käyntiin ensi viikolla

0

Kangasalan kaupunki tiedottaa noudattavansa Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän tänään tiistaina antamaa suositusta ryhmäharrastusten järjestämisestä.

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on mahdollista ensi viikon maanantaista 19. huhtikuuta alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla.

Toiminnassa on sovellettava muun muassa 10 henkilön ryhmäkokoja. Kangasalan kaupungin liikuntasaleissa jatkuu talvikaudelle myönnetyt seurojen käyttövuorot maanantaista alkaen kyseisellä ikäryhmällä.

Yli 12-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on edelleen tauolla, näillä näkymin 30. huhtikuuta asti. Ulkotiloissa alle 18-vuotiaiden harrastus on sallittua enintään 10 hengen ryhmissä, ja kaikessa ulkoliikunnassa on noudatettava OKM/THL turvaohjeistusta.

Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkona yli kuuden henkilön ryhmiin ja he noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.

Aikuisten ryhmäliikunta on tauolla toistaiseksi. Muuta aikuisten ryhmäharrastustoimintaa ei pidetä kaupungin sisätiloissa 30. huhtikuuta asti ellei sitä voida toteuttaa etäyhteyksillä. OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta voimassa olevia turvallisuusohjeita noudattaen.

Kuhmalahden ja Vesaniemen avantosaunat ovat suljettuina huhtikuun loppuun asti.

Kirjastot ja museot pidetään pandemiaohjausryhmän ohjeistuksen mukaisesti suljettuina huhtikuun loppuun saakka pois lukien kirjaston nopea materiaalin nouto ja palautus. Lehtienlukusalit ovat suljettuina.

Omatoimiaukiolot eivät ole käytössä eikä kirjastoauto liikennöi. Pääkirjaston alakerrassa sijaitseva Taidetila Terra on suljettu.

Kangasalan kaupungin nuorisotilatoiminta on keskeytetty huhtikuun loppuun saakka, myös Kyläkollin toiminta on tauolla.

Kuuden henkilön kokoontumisrajoitus jatkuu huhtikuun loppuun asti. Myös yksityistilaisuuksiin suositellaan edelleen kuuden henkilön rajoitusta.

Kangasalan kaupunki kertoo noudattavansa toiminnoissaan kaikkia AVIn määräämiä kokoontumisrajoituksia.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.