Kangasala ottaa uudet koronarajoitukset käyttöönsä – Asiakkaille maskisuositus muun muassa päiväkoteihin, kouluihin ja terveysasemille

3

Kangasalan kaupunki on antanut omat suosituksensa tiukentuneisiin koronarajoituksiin. Rajoituksia tiukennetaan Pirkanmaan kiihtyvän koronatilanteen vuoksi.

Lue myös: Uudet suositukset Pirkanmaalle: Maskit käyttöön työpaikoille, rajoituksia harrastustoimintaan ja kokoontumisiin

Kangasalan kaupunki tiedottaa suosittelevansa kasvomaskin käyttöä kaupungin toimintayksiköissä vieraileville asiakkaille. Suositus koskee kaikkia kaupungin yksiköitä.

– Siten suositellaan, että esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, terveysasemilla ja hallinnon toimipisteissä vierailevat asiakkaat ja huoltajat käyttävät maskeja, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Myös Kangasalan lukion opiskelijoille tulee vahva maskisuositus. Kaupungin henkilöstö käyttää työtilanteissa suojaimia, mikäli turvavälejä ei voida pitää.

Lue myös: Kangasalla ei uusia koronatartuntoja – Pirkanmaalla 23 tapausta

Lisäksi henkilöstöä on siirtynyt etätyöhön Pirkanmaan ja valtakunnallisten suositusten mukaisesti.

Hallinnollisissa asiakasasioissa kaupunki suosittelee sähköisiä menettelytapoja ja puhelinkontakteja. Mikäli asia vaatii käyntiä virastolla, kaupunki kehottaa varaamaan käyntiajan.

Kangasalan kaupungin liikunta- ja vapaa-aikapalveluissa maskien käyttö laajenee. Kaikki ohjaajat käyttävät jatkossa maskeja.

Uimahallin kävijämäärää rajoitetaan siten, että kerralla uimahallissa voi asioida vain puolet normaalista kävijämäärästä.

Kangasala-talossa koronaturvalliset tapahtumat jatkuvat jo syksyllä luodun, koronasuositusten mukaisen käytännön mukaisesti.

Lisää tietoa:
Kangasalan kaupungin ohjeet koronavirustilanteessa

Kangasalan kaupungin koronavirustiedotteet

3 kommenttia

  1. On suorastaan väkivaltaa lapsia kohtaan, että päiväkodin henkilöstön ja alakoulun opettajien pitää käyttää maskia. Sydän särkyy, kun ajattelee, että lapsia estetään näkemästä aikuisen kasvot. Aivan hirvittävää! Kaikkein hulluinta on, että Kangasalan Kaupunki on määrännyt maskeja käytettävän myös ulkona! Siinä ei ainakaan ole järjen hiventä!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.