Kangasala-talon äitienpäiväkonsertti näkyy verkossa viikon – lipun ostaja saa koodin, jolla konsertin voi katsoa

0
Äitienpäiväkonsertissa esiintyy Hietasen koko perhe. Kuva: Kangasala-talo

Poikkeusoloista huolimatta äitienpäivänä on mahdollisuus nauttia perinteisestä äitienpäiväkonsertista. Kangasala-talo nimittäin lähettää äitienpäiväkonsertin verkossa. Paikanpäälle konserttia ei tietenkään voi tulla kuulemaan.

Konsertti on myös maksullinen, kuten aivan tavallinen konsertti paikan päällä katsottuna olisi.

Konsertti lähetetään Kangasala-talon Youtube-kanavalla. Sen voi katsoa vielä viikon ajan äitienpäivän jälkeenkin. Lippuja voi ostaa Kangasala-talon sivuilta sekä tekstiviestillä.

 Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 10.5.

Konsertissa esiintyy koko laulava Hietasen perhe eli perheen vanhemmat, tenori Pentti Hietanen ja pianisti Heini Kivimäki-Hietanen sekä laulavat tyttäret Iina Hietanen ja Roosa Hietanen.

Konsertin ohjelmisto on koottu äitejä ajatellen. Kauniiden ja koskettavien sävelmien lisäksi mukana on paljon iloa. Hietaset kertovat haluavansa tuoda koronan keskelle toivoa ja uskoa parempaan huomiseen.

Lipun ostaja saa koodin,  jolla konsertin voi katsoa Kangasala-talon Youtube-kanavalta.  Tarkat ohjeet lippujen ostamiseen löytyvät Kangasala-talon sivuilta.

Hietasen perheen äitienpäiväkonsertti Kangasala-talosta sunnuntaina 10.5.2020 kello 16. Katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla 16.5.2020 asti.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.