Kangasala-talon huhtikuun tapahtumat siirtyvät tai perutaan – myös siirretyistä tapahtumista saa rahat takaisin

0
Kangasala-talo peruu tai siirtää syksyyn kaikki tilaisuudet huhtikuun loppuun asti. Siirrettyjen tilaisuuksien kohdalla kevään lippu käy myös syksyn tilaisuteen. Kuva: Kuvituskuva arkistosta


Kangasala-talo peruu Kangasala-salin konsertit ja muut tapahtumat huhtikuun loppuun asti. Osa tapahtumista siirtyy syksylle. K-Kinon elokuvaesitykset jatkuvat toistaiseksi. Katsojat pääsevät valitsemaan paikkansa salissa vapaasti, jotta siellä voidaan istua väljästi.

 Myös Kimmo Pyykkö -taidemuseo on auki, mutta museon yleisötapahtumat on peruttu.

Kangasala-talon omilta sivuilta saa ajantasaista tietoa siitä, mitkä tapahtumat perutaan kokonaan ja mitkä siirtyvät syksyyn.

Kangasala-talosta kerrotaan, että siellä seurataan koronatilannetta tiiviisti ja päätökset loppukevään tapahtumista tehdään tilanteen mukaan.  Myös K-Kinon ja taidemuseon toiminnassa saattaa tapahtua muutoksia, jos tilanne muuttuu.

Kangasala-talon lipunmyynti on toistaiseksi auki normaalisti. Peruuntuneisiin tilaisuuksiin lipun ostaneet voivat tulla hakemaan hyvityksen lippua vastaan toukokuun loppuun asti. Syksylle siirtyviin tilaisuuksiin liput käyvät sellaisenaan.

Esimerkiksi Diandran perjantaina 20.3. pidettäväksi suunniteltu konsertti siirtyy. Se järjestetään 3.11.2020. Kevään konserttiin ostetuilla lipuilla pääsee syksyn konserttiin. Myös siirtyvien konserttien lipuista saa halutessaan rahat takaisin.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.