Kangasala-talon tapahtumat ja elokuvat perutaan 21. joulukuuta saakka – Taidemuseo pysyy auki

0
Kuva: arkisto

Koronatilanteen ja Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän sunnuntaina antamat uudet suositukset vaikuttavat Kangasala-talon toimintaan.

Lue myös: Pirkanmaa kiristää koronasuosituksia, Kangasala aloittaa valmistelut heti – Lue listaus uusista rajoituksista

Kangasala-salin tapahtumat ja K-Kinon elokuvat perutaan 2.-21. joulukuuta väliseksi ajaksi. Kangasala-talon lipunmyynti ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo pitävät jatkossakin ovensa auki normaalisti.

Joulukuun tapahtumiin ennakkoon lipun ostaneisiin asiakkaisiin otetaan yhteyttä. Lauluyhtye Valkean lauantain 5. joulukuuta Kohti joulua -konsertteihin ja lauantain 12. joulukuuta Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin Pikkutonttu kiikaroi -konsertteihin lipun ostaneet voivat hakea lippuhyvitystä 15. tammikuuta mennessä.

Lippupisteeltä lipun ostaneet voivat hakea hyvitystä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/. Kangasala-talon lipunmyynnistä ostetuista lipuista palautusta voi hakea Lippupisteen palvelun lisäksi myös suoraan Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Liput hyvitetään joko käteisellä tai lahjakorttina.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo on jatkossakin auki normaalisti. Museossa saa olla kerrallaan korkeintaan kymmenen henkilöä. Rajoituksen noudattamisesta huolehtii museon henkilökunta.

Kangasala-talon lipunmyynnistä voi edelleen ostaa normaalisti muun muassa lahjakortteja ja lippuja ensi kevään tapahtumiin.

Lisätietoja Kangasala-talon sivuilla https://kangasala-talo.fi/.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.