Kangasala-talon tapahtumat tauolla koronarajoitusten vuoksi – museoon pääsee

0
Kimmo Pyykkö -taide-museoon pääse taas huomenna. Kuva: Tero Hakala

Aluehallintovirasto antoi uuden Pirkanmaan tiloja ja tapahtumia koskevan päätöksen perjantaina. Tällä hetkellä voimassa olevat rajoitukset tulivat voimaan lauantaina.

Kangasala-talo avaa ovensa huomenna. Avoinna on Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja lipunmyynti, mutta Kangasala-talon tapahtumia ja K-Kinon elokuvanäytöksiä ei järjestä koronarajoitusten vuoksi. Myös museon yleisöopastukset ovat tauolla. Yleisötilaisuudet on Pirkanmaalla kielletty 21.1.2022 asti

Taidemuseossa koronapassi on poissa käytöstä 20.1. saakka, minkä vuoksi taidemuseon tiloissa on 11.– 20.1. välillä tilarajoitus 10 henkilöä kerrosta kohti.

Kangasala-talon tiedotteessa kerrotaan, että tämän hetkisen tiedon mukaan koronapassi tulee jälleen käyttöön 20.1. jälkeen. Museossa on vahva maskisuositus.

Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen kutsuu tämänhetkisestä näyttelystä kiinnostuneita tulemaan taidemuseoon lähiaikoina.

– Jos Matkalla –66 näyttely on vielä näkemättä, niin nyt kannattaa pitää kiirettä. Todennäköistä nimittäin on, että tämä talon ja museon aukiolo on jäämässä tällä erää sangen lyhytaikaiseksi.

Kangasala-talon verkkosivuilta löytyy ajantasaiset tiedot aukioloajoista ja tapahtumista.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.