Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasala-Jukola tarvitsee 1 800 tekijää – kasassa vasta noin puolet talkooväestä

Kangasalla järjestetään ensi kesänä 15.–16.6.2019 maailman suurin suunnistusviesti, jonka järjestelyvastuu on paikallisella suunnistusseuralla, Kangasala SK:lla.

Uutiset - 17.2.2019 kello 11.13
Kangasalan Sanomat
Kangasala-Jukola tarvitsee 1 800 tekijää – kasassa vasta noin puolet talkooväestä
Jukolan viestin lähtö vuonna 2018. Kuva: Antti Harkko

Tapahtuma houkuttelee Kangasalle jopa yli 40 000 kävijää.

Jukola-elämykseen on mahdollista päästä osalliseksi myös muuten kuin suunnistamalla, sillä talkoolaisiksi tarvitaan noin 1 800 tekijää, joista kasassa on tällä hetkellä puolet. Talkoolaisia tarvitaan siis vielä satoja.

Suurimmassa osassa tehtävistä pärjää ilman suunnistuskokemusta. Vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan valittavia mahdollisia talkootehtäviä ovat esimerkiksi ravintola-, toimisto-, viestintä-, tulospalvelu-, ensiapu-, huolto- tai rakennustehtävät sekä pysäköinnin- ja liikenteenohjaus.

Talkoolaiset saavat talkooruuan ja -paidan sekä lippiksen tai buff-huivin. Talkoolaiset myös vakuutetaan. Vakuutuksen vuoksi talkoolaisen on oltava vähintään 15-vuotias työskentelyaikana.

Talkoolaiseksi voi ilmoittautua jukola.com-sivustolla, josta löytyy kattavasti lisätietoa eri tehtävistä. Lisätietoja antaa sähköpostitse talkoolaisvastaava Marja Molin marja.molin@jukola.com.

Kangasala-Jukolan talkoo- ja järjestelyinfo tapahtumasta kiinnostuneille maanantaina 18.2. kello 18 Pitkäjärven koulun auditoriossa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös