Kangasalan Eurojackpotin hämmentynyt voittaja toimitti kupongin Veikkaukselle – vain lähipiiri tietää voittopotista

0
Kauppias Marko Nikkilä kertoo, että voittajaa on Pakkalassa arvuuteltu pitkin viikoa. Kuva: Jouni Valkeeniemi

Nikkilän kyläkaupassa Sahalahdella pelattu Eurojackpot-voitto on lunastettu. Voittaja kävi lunastamassa arvokkaan kupungin Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä. Voitto meni pirkanmaalaiselle perheelle.

Eurojackpotin kierroksen 6/2020 arvonnassa Suomeen osui yksi 5+1-tuloksista. Kangasalla Sahalahdella Nikkilän kyläkaupassa pelattuun riviin osui 1,39 miljoonan euron voitto.

Voittaja kertoi tunnelmistaan Veikkauksen voittajakahveilla. Veikkaus kertoi tunnelmista puolestaan perjantaina. Voittopotin pelannut perhe ei halua kertoa voitostaan lähipiiriä laajemmalle joukolle.

– Luin uutisista, että Suomen voittorivi oli pelattu Kangasalla siinä kaupassa, jossa kävin. Aloin sitten tarkistaa omia numeroitani. Katsoin sitten, että aika monta numeroa siinä on yhdellä rivillä oikein. Vain toinen tähtinumeroista oli väärin, perheensä rivin pelannut äiti kertasi.

– Sanoin sitten miehelle, että katso nyt sinäkin oikea rivi ja että eikös tälläkin jo jotain voita. Mies huusi, että kyllä sillä voittaa aika todella paljon rahaa. Ihan uskomatonta tämä on.

– Olen aina ajatellut, että en minä ainakaan mitään koskaan voita mistään pelistä. Nyt alkaa helpottaa, kun arvokas kuponki on saatu lunastettua ja pois huolesta. Ei sitä viikonloppuna oikein minnekään saanut talteen, joten piti säilyttää. Perjantain ja lauantain välinen yö meni aika unettomissa merkeissä, voittaja huokaisee.

Voittajakahveilla perhe kertoi jo vähän miettineensä voittopotin käyttöä. Onnelliset voittajat aikovat sijoittaa tulevaisuutta ajatellen.

– Olemme jo vähän tutkineet mahdollisuuksia, että miten voittorahat kannattaisi käyttää järkevästi. Siihen pyritään, että niistä olisi hyötyä pitkällä aikavälillä koko perheelle. Pitää miettiä rauhassa. Emme ole oikein matkustelutyyppiä, joten tuskin tässä minnekään pitkille reissuille lähdetään, voittajat nauroivat.

– Lähipiirille olemme kertoneet voitosta, mutta muille ei ole tarkoitus sanoakaan.

Pirkanmaalaiset voittajat saavat 1,39 miljoonan euron voiton kolmen viikon karenssiajan kuluttua pankkitililleen.

Nikkilän kyläkaupassa voittokahveja juodaan perjantaina 21.2. kello 10 alkaen. Kauppias Marko Nikkilän mukaan miljoonakahveja tuskin kovin montaa kertaa osuu Pakkalan kylään.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.