Kangasalan hotelli lopetti toimintansa – Uusi toimija aloittaa jo ensi viikolla

2
Ravintola avaa ovensa uuden kerrostalon alakerrassa, Kuohun kupeessa.

Kangasalan uimahalli Kuohun viereisessä kerrostalossa toiminut hotelli Place to Sleep on lopettanut toimintansa. Sen tilalla aloittaa pienen remontin ja jo pian juhannuksen jälkeen hotelli Kuohu.

Hotelli Kuohu on itsepalvelukonseptihotelli, jossa on 34 remontoitua huonetta.

– Sijainti on erinomainen. Hotellille on helppo saapua autolla tai bussilla – ja koko Kangasalan nykyinen ja tuleva keskusta ovat kävelymatkan säteellä, sanoo hotellihankkeen johtaja Noora Aartio.

Hän kertoo Kangasalan Sanomille, että toimijavaihdos vietiin maaliin tänään torstaina. Remontti aloitetaan heti ja ovet pyritään saamaan auki jo ensi viikon lopulla.

– Tulemme yhtiökumppanini kanssa ravintola-alalta ja asumme Tampereella. Tässä houkutti erityisesti Kangasalan luontomatkailun tarjoamat mahdollisuudet ja kysyntä, jota selvästi on, Aartio sanoo.

Hotelli Kuohu on yksittäinen hotelli, mutta Aarnio pitää mahdollisena, että toiminta laajenee jatkossa myös ketjuksi.

Hotelli Kuohu pyrkii yhtiön tiedotteen mukaan tekemään yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa ja luomaan kokonaisvaltaisia palvelupaketteja.

Samassa kiinteistössä sijaitseva kylpylä-uimahalli, ravintolatarjonta sekä alueen nähtävyydet ja palvelut ovat uuden hotellitoimijan mukaan omiaan houkuttelemaan asiakkaita Kangasalle.

– Kangasala on kiehtova ja monipuolinen kaupunki, jonka kehityskaaressa haluamme olla mukana, toteaa Noora Aartio.

Hotelli Kuohu painottaa tiedotteen mukaan toiminnassaan asiakaslähtöistä palvelua, monipuolista huonevalikoimaa ja itsepalvelukonseptin ketteryyttä asiakkaiden liikkumisessa.

Hotellin kerrotaan panostavan yksinkertaiseen ja selkeään palveluun sekä huomioivan toiminnassaan sesonkien vaikutukset. Hotellista löytyy kahden hengen huoneiden lisäksi huoneita myös kolmen ja neljän matkailijan tarpeisiin. Hotellista on mahdollisuus varata myös majoitusta pidemmälle aikajaksolle.

Place to Sleep aloitti toimintansa uudessa kerrostalossa Kuohun kupeessa viime kesänä.

2 kommenttia

  1. Kyllä meidän kaupunki nykyaikaisen hotellin tarvitsee. Palvelukokonaisuus kävelyetäisyydellä on kattava. Uimahalli, kuntosali, ruokaravintola, kulttuuripalvelut, viihderavintola, kioski, kauppa, Alko ja pitseria.
    Näillä vetovoimatekijöillä on helppo onnistua. Menestystä !!!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.