Kangasalan ilme muuttui, mutta yhtä ei hylätty – Oksalla ylimmällä on edelleen kaupungin slogan

8
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Kangasala julkisti uuden graafisen julkikuvansa tiistaina. Kaupunki viestii uudella ilmeellään kaupungin vahvuuksista, tavoitteista ja arvoista entistä rohkeammin. – Etsimme Kangasalan kaupungin aitoa ydintä. Ajatuksia,…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

8 kommenttia

 1. Voihan Kanoasala 😀 vuoden vitsi! Kyllä g – kirjaimen tulisi näyttää g – kirjaimelta eikä o – kirjaimelta parran kanssa 😀

 2. Kan-öh?öh?-asalta on menny oksa poikki 😀
  Toisaalta hiton hyvä, että logo kuvaa meininkiä täällä ”kaupun-öh?öh?-issa” 😀

 3. Tuskinpa sellaista logoa voi enää tehdäkään, jossa ei mitään samaa ole kuin jossain toisessa. Pirteä ilme, itse ainakin pystyn lukemaan hyvin, vaikka pieni pätkä g-kirjainta puuttuukin.

 4. Ei kyllä sano yhtään mitään eikä herätä mielenkiintoa. Väkisintekaistun näköinen eikä ilmennä mitään ilmoitetuista mielikuvista. Osoittaa suunnittelijoilta täydellistä ihmisten aliarviointia, mauttomuutta ja taidonpuutetta. Kuin myös päättäjilta vastuuttomuutta moisen tekeleen hyväksynnästä. Kuinkas montasataatuhatta maksoi?

 5. Joka itsensä ylentää se alennetaan.
  Eikö olisi ollut jo aika luopua tuosta ”oksalla ylimmällä”. Eihän tästä kaupunkia tule uudella logollakaan. Maalaispitäjä olisi ollut parempi brändi.

 6. Meillä on nyt kaupunginlogo, jossa pitäisi näkyä uudistettu ja rohkea ilme. Näin taitaa olla. En näe logossa lintua enkä puolisilmäpelleä vaan g-kirjaimen pisteen kera. Tästä g-pistelogosta tulee riittämään kuittautua.

 7. Olen kyllä niin pettynyt. Kaupunkia ei näillä eväillä Kangasalasta synny. Tuo logo on mitään sanomaton enkä näe siinä mitään mitä pitäisi: Keisarin uudet vaatteet. Olisiko parempi pitäytyä vanhassa, jos ei oikeasti kykene uudistumaan. Onko Kangasalla oikeasti varaa tällaiseen tuhlailuun. Ensin kaupunki: kaikkialle piti vaihtaa tekstit, hintalappu?, nyt tämä typerä mitään kertomaton logo, päivitykset, hintalappu?

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.