Pääuutiset | Uutiset

Kangasalan ja Pälkäneen apteekkarit pettyivät kaupungin lääkkeiden annosjakelupalvelun kilpailutukseen – Palvelu meni tamperelaisapteekille 1 sentin erolla

Kangasalan Ensimmäinen Apteekki menetti muiden Kangasalan ja Pälkäneen apteekkien tapaan suurimman osan lääkkeiden annosjakeluasiakkaistaan kilpailutuksen seurauksena. Apteekkari Mikko Unkilan mukaan yhteistyö apteekin ja hoivayksiköiden sekä kotihoidon välillä on ollut sujuvaa ja siihen on panostettu apteekissa paljon.

Kangasalan kaupunki kilpailutti loppuvuodesta 2021 Kangasalan ja Pälkäneen ympärivuorokautisen tehostetun asumispalvelun sekä kotihoidon asiakkaiden koneellisen lääkeannosjakelun. Palvelussa apteekki toimittaa asiakkaan…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

3 kommenttiaKommentoi

  • Jari5.1.2022 klo 13:44

    Mielestäni kaikki julkiset apteekkihankinnat pitäisi tehdä yliopistojen apteekeista. Silloin voitot menisivät tutkimukseen ja yleishyödylliseen käyttöön, ei ökyrikkaiden apteekkareiden tileille.

  • Sirkka5.1.2022 klo 18:15

    Jari kertoo asiaa kaikki Apetkkarit on miljoonakerholaisia.

  • Liisa5.1.2022 klo 19:52

    Jari ja Sirkka. Kertokaa jutussa mainittujen apteekkareiden tulotiedot niin voimme päätellä ovatko he ökyrikkaita tai miljoonakerholaisia.