Kangasalan kauppahallin ideointiin halutaan mukaan kaikki kiinnostuneet

5
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kangasalan tori uudistuu lähitulevaisuudessa. Osana torin uudistamista on kauppahallirakennuksen suunnittelu ja rakentaminen. Kuva: Muuan Oy

Kangasalan tori uudistuu lähitulevaisuudessa. Osana torin uudistamista on kauppahallirakennuksen suunnittelu ja rakentaminen. Parhaillaan käynnissä olevilla verkkokyselyillä kerätään ideoita ja ajatuksia kauppahallin suunnittelemiseksi sekä kartoitetaan kauppahallissa…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

5 kommenttia

  1. Kauppahalli on jo rakennettu: Kimmo Pyykön museon tiloihin.Sitä ei tarvita ja siellä ei käy kukaan ”järkevä”.Niihin tiloihin mahtuu makkaran myyntiä ja muuta suora myyntiä.

  2. Erinomainen hankesuunnitelma. Täydentää ja viimeistelee kaupungin ytimen ja tarjoaa juuri niitä palveluita ja viihtyisää, keidasmaistakin ympäristöä, joita ympäristön ikääntyväkin väestö, nuorperheiden ohella varmasti haluavat. Keskusta-asukas alkaa tämän jälkeen hyvinkin tulla toimeen ilman omaa autoa.

  3. Idea on mielestäni ihan hyvä, mutta hallisuunnitelma vaikuttaa kovin suurelliselta Kangasalan keskustan tarpeisiin nähden. Se ”lisärakennuksen terassi” myös ihmetyttää; ettei vain ole suunnitteilla meluisaa kaljakuppilaa suoraan Kangasalan Hermannin parvekkeiden alle. Muutenkin alueen suunnastus on outo: Meluisat toiminnot, kuten ”nuorisokeidas”, on sijoitettu suoraan kirkon ja asuintalojen eteen, kun torin pohjoispäässä, missä on etupäässä iltaisin kiinni olevia liiketiloja, niille olisi paremmat paikat.

  4. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, Kangasalan päättäjien suunnitelmat tulevat johtamaan tulevana vuonna entistä jäätävämpään budjetointiin terveydenhuollossa ja vanhustenhoidossa.

  5. Keskustaan todella tarvitaan elämää ja tuo terassi-idea on mahtava nyt kun keskusta on kovin ”kuollut” ollut vuosia. Melusta valittajat voivat muuttaa keskustasta pois mikäli ei ääniä kestä. Rauhallisempiakin paikkoja Kangasalla on.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.