Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan kauppahallin ideointiin halutaan mukaan kaikki kiinnostuneet

Kangasalan tori uudistuu lähitulevaisuudessa. Osana torin uudistamista on kauppahallirakennuksen suunnittelu ja rakentaminen. Parhaillaan käynnissä olevilla verkkokyselyillä kerätään ideoita ja ajatuksia kauppahallin suunnittelemiseksi sekä kartoitetaan kauppahallissa toimimisesta kiinnostuneita toimijoita ja heidän tarpeitaan.

Uutiset - 2.11.2018 kello 12.02
Kangasalan Sanomat
Kangasalan kauppahallin ideointiin halutaan mukaan kaikki kiinnostuneet
Kangasalan tori uudistuu lähitulevaisuudessa. Osana torin uudistamista on kauppahallirakennuksen suunnittelu ja rakentaminen. Kuva: Muuan Oy

Kyselyihin voivat vastata niin kuntalaiset, toimijat, tuottajat kuin kuka tahansa hankkeesta kiinnostunut, joka haluaa osallistua kauppahallin toimintaympäristön kehittämiseen.

– Kyselyiden tarkoituksena on kartoittaa, mitä tuotteita ja palveluita kauppahalli voisi tarjota ja minkälainen on tulevan kauppahallin toimintamalli. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kokonaisvaltaisen  kauppahalliympäristön  kehittämiseen, kertoo Kangasalan kaupungin tiedottaja Annikka Lampo.

Ideoita kerätään sunnuntaihin 11.11.2018 saakka.

Torin rakentamisesta on laadittu yleissuunnitelma vuonna 2016, minkä jälkeen torin asemakaava on tullut lainvoimaiseksi. Torin ympäristössä jo käynnistyneitä hankkeita ovat muun muassa linja-autoaseman kortteli sekä hotelli ja uimahallin laajennus.

Kauppahallin hankesuunnittelusta vastaa MUUAN Oy yhteistyössä Kangasalan kaupungin kanssa. Hankesuunnitelman on tarkoitus valmistua keväällä 2019.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

3.11.2018 kello 09.09
"vaari" 47Ilmoita
Kauppahalli on jo rakennettu: Kimmo Pyykön museon tiloihin.Sitä ei tarvita ja siellä ei käy kukaan "järkevä".Niihin tiloihin mahtuu makkaran myyntiä ja muuta suora myyntiä.
3.11.2018 kello 16.25
lareIlmoita
Erinomainen hankesuunnitelma. Täydentää ja viimeistelee kaupungin ytimen ja tarjoaa juuri niitä palveluita ja viihtyisää, keidasmaistakin ympäristöä, joita ympäristön ikääntyväkin väestö, nuorperheiden ohella varmasti haluavat. Keskusta-asukas alkaa tämän jälkeen hyvinkin tulla toimeen ilman omaa autoa.
4.11.2018 kello 10.50
Torin tallaajaIlmoita
Idea on mielestäni ihan hyvä, mutta hallisuunnitelma vaikuttaa kovin suurelliselta Kangasalan keskustan tarpeisiin nähden. Se "lisärakennuksen terassi" myös ihmetyttää; ettei vain ole suunnitteilla meluisaa kaljakuppilaa suoraan Kangasalan Hermannin parvekkeiden alle. Muutenkin alueen suunnastus on outo: Meluisat toiminnot, kuten "nuorisokeidas", on sijoitettu suoraan kirkon ja asuintalojen eteen, kun torin pohjoispäässä, missä on etupäässä iltaisin kiinni olevia liiketiloja, niille olisi paremmat paikat.
5.11.2018 kello 21.35
Terveenä on hyvä ollaIlmoita
Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, Kangasalan päättäjien suunnitelmat tulevat johtamaan tulevana vuonna entistä jäätävämpään budjetointiin terveydenhuollossa ja vanhustenhoidossa.
14.11.2018 kello 12.20
KangasaltaIlmoita
Keskustaan todella tarvitaan elämää ja tuo terassi-idea on mahtava nyt kun keskusta on kovin "kuollut" ollut vuosia. Melusta valittajat voivat muuttaa keskustasta pois mikäli ei ääniä kestä. Rauhallisempiakin paikkoja Kangasalla on.
~
Takaisin ylös