Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Panda Suomi-konvehti 3 pkt/10€Panda Suomi-konvehti 3 pkt/10€

Kangasalan kaupungin kehitysjohtajaksi on valittu Patrik Marjamaa

Kangasalan kaupunginhallitus on valinnut hallintotieteiden maisteri, kauppatieteiden maisteri Patrik Marjamaan kaupungin kehitysjohtajaksi. Marjamaa siirtyy tehtävään Vantaan kaupungin talousjohtajan tehtävästä.

Uutiset - 24.10.2018 kello 12.02
Kangasalan Sanomat
Kangasalan kaupungin kehitysjohtajaksi on valittu Patrik Marjamaa
Patrik Marjamaa aloittaa työnsä Kangasalan kaupungin kehitysjohtajana 1. marraskuuta.

Perusteena Marjamaan valinnalle on koulutus lisäopintoineen (EMBA-opinnot) sekä laaja-alainen, kehitysjohtajan tehtävän kannalta olennainen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma ja soveltuvuusarvioinnin tulos.

Tehtävään saapui määräaikaan mennessä yhteensä 30 hakemusta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Kehitysjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa johtaa kuntasuunnittelua ja koordinoi tiedolla johtamista. Hän osallistuu alueiden käytön suunnitteluun, valmistelee kaupunkistrategiaa, kehittää kaupungin elinvoimaa ja kilpailukykyä sekä tehokkuutta.

Kehitysjohtaja koordinoi osallisuuden kehittämistä ja kolmannen sektorin kanssa tehtävää yhteistyötä. Hän vastaa valmiussuunnittelun johtamisesta, johtaa asiakaskokemuksen kehittämistä sekä osallistuu kaupunginhallituksen ja valtuuston kokoustyöskentelyyn.

Kehitysjohtajalla on omistajaohjauksellisia tehtäviä. Lisäksi hän vetää muun muassa kilpailukykyyn ja kaupungin toiminnankehittämiseen liittyviä hankkeita.

Patrik Marjamaa aloittaa kehitysjohtajan tehtävässä torstaina 1. marraskuuta.

Tehtävää aiemmin hoitanut kehitysjohtaja Jarmo Kivineva eläköityy vuoden vaihteessa. Kivineva on aiemmin toiminut Kuhmalahden kunnanjohtajana.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös