Kangasalan kaupunki haluaa kuulla hevos- ja koiraihmisten mielipiteitä

1
Hevoset luovat Kangasalla matkailun kehittämiselle luontaisen ja vetovoimaisen kokonaisuuden. Näin toteaa Lasse Silván Business Kangasala Oy:stä.

Kangasalan kaupunki ja kaupungin elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy kartoittavat verkossa hevos- ja koiraihmisten näkemyksiä suunnittelu- ja kehitystyön tueksi. Hevosalan kyselyllä tavoitellaan vastaajiksi erityisesti hevosalan ammattilaisia ja harrastajia.

Kangasalla on valtakunnallisessakin mittakaavassa paljon hevosia, ja hevostalous on kaupungille tärkeä teema. Kyselyn tavoitteena on tuottaa materiaalia kaavoituksen tueksi sekä hevostalouden ja hevostoiminnan kehittämiseksi.

Koirakyselyyn toivotaan vastauksia asukkaita, joilla on koira tai jotka muulla tavoin ovat koirien kanssa aktiivisesti tekemisissä.

– Esiin on noussut tarve koirapuiston rakentamiselle. Koirapuiston tai -puistojen sijainnin ja ominaisuuksien lisäksi päätimme selvittää muitakin koiraharrastukseen liittyviä tarpeita, toteaa kaupunginarkkitehti Mari Seppä.

Kyselyt ovat auki 20. lokakuuta asti. Tuloksista kerrotaan myöhemmin kaupungin verkkosivujen Osallistuja vaikuta -osiossa.

Koirakysely: https://app.maptionnaire.com/fi/6931/

Hevoskysely:https://app.maptionnaire.com/fi/7050/

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.