Kangasalan kaupunki: Lasten ja nuorten harrastusryhmät tauolle – Koskee myös koulujen kerhotoimintaa

0

Kangasalan kaupunki tiedottaa, että sen lasten ja nuorten harrastusryhmät jäävät tauolle 5. huhtikuuta asti Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti.

Lue myös: Koronanyrkki: Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastukset tauolle – Pirkanmaa siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen

Kaupunki tiedottaa, että koronan ilmaantuvuus on jatkanut Pirkanmaalla kasvuaan. Alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi tiistaina, että Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. 

Pandemiaohjausryhmä kehottaa kaikkia lasten ja nuorten harrastusryhmiä pitämään tauon 5. huhtikuuta asti. Tauko koskee kaikenikäisten lasten ja nuorten ryhmissä toteutettavia harrastuksia sisätiloissa.

Ulkona harrastamisessa toimitaan turvallisuusohjeiden mukaisesti. 

– Kangasalan kaupunki noudattaa pandemiaohjausryhmän kehotusta ja kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastukset sisätiloissa ovat tauolla huomisesta 17.3. alkaen 5.4. asti. Myös Kangasalan kaupungin nuorisotilatoiminta on keskeytetty 5.4. saakka, kaupunki kertoo tiedotteessaan

Myös koulujen järjestämä kerhotoiminta jää sisäryhmien osalta tauolle. Asiasta tiedotetaan oppilaiden huoltajia tarkemmin Wilman kautta.

Lue myös: Koulusta suoraan harrastamaan – Kangasala valittiin yhdeksi pilottikunnaksi

Myös avoimen varhaiskasvatuksen virikekerhot ovat tauolla 18.3.-5.4.2021. Perhekerhojen sulku jatkuu 5.4. asti.

Muilta osin Kangasalan kaupungin toiminnassa noudatetaan aiemmin annettuja ohjeita, jotka ovat voimassa 28. maaliskuuta asti.

Lue myös: Kangasala ottaa käyttöön uudet sulkuajan suositukset – Lue tästä mikä kaikki muuttuu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.