Kangasalan kaupunki varautuu tiukkeneviin koronarajoituksiin – Muun muassa uimahallin toimintaan tulossa muutoksia

0


Kangasalan valmiusjohtoryhmä on kokoontunut tänään tiistaina arvioimaan tarvittavia toimenpiteitä tiukkenevassa koronatilanteessa. Kokoontumisesta päätettiin sen jälkeen, kun Pirkanmaan pandemiatyöryhmä antoi uusia suosituksia maakuntaan.

Kangasalan kaupunki tiedottaa valmistelevansa parhaillaan maskisuositusten laajentamista työntekijöille muun muassa peruskouluihin ja päiväkoteihin. Lisäksi kaupunki valmistautuu yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien toiminnan keskeyttämiseen sisätiloissa 26.11.- 15.12. väliseksi ajaksi.

Myös uimahallin toimintaan on tulossa muutoksia.

Kangasalan kaupunki kertoo tiedottavansa asiasta tarkemmin huomisen keskiviikon aikana.

Tredun Kangasalan toimipisteeseen on annettu maskisuositus loppuvuodeksi. Opiskelijat hankkivat ja maksavat maskit itse. Tredu tiedotti keskiviikkona, että maskisuositus koskee kaikkia Tredun toimipisteitä.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä päätti tiistaina kokouksessaan, että maakuntaan suositellaan aiempaa laajempaa maskien käyttöä 26. marraskuuta alkaen.

Kasvomaskeja suositellaan nyt myös toisen asteen oppilaitoksiin sekä julkisille ja yksityisille työpaikoille. Työpaikkojen maskisuositus tarkoittaa työntekijöiden kasvomaskin käyttöä myös peruskouluissa ja päiväkodeissa.

Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.-15.12.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa jatketaan normaalisti muiden turvallisuussuositusten turvin. Uimahallien kävijämäärä puolitetaan,ja hallit kohdentavat ikäihmisten käynnit tiettyihin kellonaikoihin.

Yksityistilaisuuksien, kuten perhejuhlien kohdalla kokoontumisissa suositus kiristyy Pirkanmaalla korkeintaan kerrallaan 10:een henkilöön 15.12. asti.

Lue myös: Uudet suositukset Pirkanmaalle: Maskit käyttöön työpaikoille, rajoituksia harrastustoimintaan ja kokoontumisiin

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.