Kangasalan kesäteatteri tarjoaa elämyksiä koko perheelle

0
Kuvassa Kangasalan kesäteatteri
Kuva: Ismo Santapukki/Ristimediat

Kangasalan kesäteatterissa ehdit kesän aikana nauttia teatterielämyksiä useamman eri näytelmän parissa.

Kaunis Veera 2.-4.7. ja 12.-15.8.2021

Suomalainen klassikko, Tatu Pekkarisen musiikkipitoinen komedia Kaunis Veera eli Balladi Saimaalta, nähdään Kangasalan kesäteatterissa näyttelijä-laulaja Anu Hälvän ohjaamana ja sovittamana.

Teos on aikoinaan tullut tunnetuksi Ville Salmisen ohjaamasta samannimisestä elokuvasta, jonka ensiesityksestä tuli vuonna 2020 kuluneeksi 70 vuotta. Nimiroolissa kauniina Veerana nähdään upea Emilia Vesalainen-Pellas. Muissa rooleissa ovat vuoden 2016 Tangokuningas, samettiääninen Marco Lundberg, Anu Hälvä, Riku Pelo, Topi Lehtomäki, Olli Tuovinen sekä Anne Korpelainen.

Liput: Lippu.fi

Vannomatta paras 7.7.-7.8.2021

Heikki Vihisen käsikirjoittama ja ohjaama Vannomatta Paras on musiikkikomedia, jossa suomi klassikoiden siivin vietetään unohtumatonta kesää Suomen suvessa ja Kangasalan kesäteatterissa.

Mukaansa tempaavan näytelmän rooleissa nähdään Teemu Koskinen, Jari Salmi, Piia Koriseva, Sari Hellsten ja Ari Kankaanpää. Liveorkesterina näytelmän ajan rokkaa ”The Firebirds”.

Liput: Lippu.fi

Hei, me Striimataan! 25.7.

Viialan teatteri vääntää kaasun täysille ja vyöryttää katsojien silmille ennennäkemättömän vauhdikkaan Hei, me striimataan! -kesäilottelun.
 
Ihastu Myrskyluodon Maijan meri- ja rakkausaiheisiin kappaleisiin, svengaa Junnu Vainion laulujen tahdissa ja tunnelmoi Unto Monosen upeiden tangojen parissa. Näytelmä Iltatähti tuo lavalle aimoannoksen ikivihreitä vuosien takaa ja näytelmästä Iloisiin kuulemiin ja näkemiin napatut kappaleet laittavat tanssijalan väpättämään.
Välillä pääsemme seuraamaan striimauksen tekoa ja hulvattomat sattumukset saavat naurun kumpuamaan jokaiselle. Esityksen kesto on 2 tuntia (sis väliajan).

Liput: viialanteatteri.tapahtumiin.fi

Hiirulainen ja Suuri Seikkailu 27.7. klo 14 ja 18

Hiirulainen on ystäviensä kanssa retkellä. Yhtäkkiä kumi puhkeaa pyörästä ja matkanteko vallan pysähtyy. Tästä alkaa Hiirulaisen Suuri seikkailu. Miten ystävykset ratkaisevat pulman? Onnistuvatko he paikkaamaan renkaan? Ja mitä sillä välin tapahtuu?

Koko perheen riemukas esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria. Hiirulainen ja Suuri seikkailu on osa Teatteri Mukamaksen suosittua sarjaa Hiirulaisen tarinoista.

Liput: Lippu.fi

Esitysten lomassa kesäteatterin Herkut Lisukkeineen- kioski palvelee asiakkaita kuumista ja kylmistä juomista, virvokkeista (A-oikeudet) sekä herkullisista suolaisista ja makeista pikkusyötävistä koostuvalla tarjonnallaan. Herkut Lisukkeineen- kioski on auki kaikkina Kesäteatterin esitys- ja tapahtumapäivinä.

Tervetuloa nauttimaan teatterielämyksiä!

Katsomoon on myynnissä rajattu määrä paikkoja. Lipussa ei ole paikkanumeroa. Katsojia kehotetaan paikan päällä istumaan turvavälein. Pysythän kotona, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa.

Lisää tietoa kesäteatterin ohjelmista ja lipunmyynnistä: www.kangasalankesateatteri.fi

Kesäteatterin ryhmävaraukset sekä lisätietoa muista tapahtumista:

Kulttuurikoordinaattori Anna Toiva

anna.toiva@kangasala.fi, 0444813020

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.