Kangasalan kesäteatteriin etsitään nyt uusia toimijoita – toiveissa monipuolinen ohjelmisto

0
Kesäteatteri sijaitsee Mobiliassa Längelmäveden rannalla.

Kangasalan kaupunki etsii uutta kesäteatteritoimijaa automuseo Mobilian läheisyydessä sijaitsevalle kesäteatterialueelle. Avoimella haulla halutaan avata aluetta monipuolisille tominnalle.

Teatterissa on katettu katsomo ja myös kiinteitä lavasterakennelmia, ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalan keskustasta ja Tampereelta.

Kangasalan kesäteatteritoiminnalla on pitkät perinteet. Yli kaksikymmentä vuotta toiminut Ramppi-teatteri ilmoitti keväällä, ettei se tee näytelmää tuotantotiimin puuttumisen vuoksi.

Kesäteatterissa toimii edelleen Kangasalan Pikkuteatteri, joka on tehnyt siellä lastenteatteria jo yhdeksän vuoden ajan.

Ramppi-Teatteriyhdistys lahjoitti syyskuussa sille rekvisiittansa. Myös Ramppi-teatterin nimen käyttöoikeus siirtyi Pikkuteatterin käyttöön. Rampin nimi jatkuu Pikkuteatterin jaostona, jolloin nimeä voidaan käyttää yhteyksissä, jotka vastaavat purkautuneen teatteriyhdistyksen vahvistamaa ohjelmistolinjausta.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut järjestävät info- ja keskustelutilaisuuden kesäteatteritoiminnasta kiinnostuneille Kangasala-talossa tiistaina 26.11. klo 14. Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset vapaa-aikapalveluiden johtajalle Marke Vornaselle sähköpostitse: marke.vornanen@kangasala.fi viimeistään perjantaina 22.11.

Juttua muokattu 13.11. kello 14.42. Lisätty tietoja Pikkuteatterin toiminnasta.
Otsikkoa muokattu 14.11. kello 11.20.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.