Koti Uutiset Kangasalan keskustan Siwa muuttui M-Marketiksi

  Kangasalan keskustan Siwa muuttui M-Marketiksi

  0
  Kauppias Mikko Rauva pääsi heti kassakoneen taakse ja tutustumaan asiakkaisiin. Keskustassa asuva Kerttu Mäki on myymälän vakikävijöitä.

  Kangasalan keskustan Siwa on muuttunut M-Marketiksi, jota luotsaa kauppias Mikko Rauva. Hän haluaa olla kauppias, jolle asiakkaiden on helppo antaa palautetta ja esittää toiveita.

  Rauva luotsaa myös Peltolammin M-Marketia, joten jos kauppiasta itseään ei aina Kangasalan myymälässä näy, toiveita voi esittää henkilökunnalle.

  – M-ketjussa kauppias ei ole sidottu täsmälleen tiettyyn valikoimaan, vaan voimme tehdä myymäläkohtaisia ratkaisuja. Valintoihin vaikuttavat tietysti asiakkaiden tarpeet.

  Mouhijärvella asuvalla Rauvalla on parinkymmenen vuoden kokemus yrittäjyydestä, muun muassa it-alalta ja laukkujen maahantuonnista. Lisäksi hän on ollut mukana urheiluvälinekaupassa.

  Rauva on positiivisen yllättynyt Kangasalla saamastaan vastaanotosta.

  – Jo siinä vaiheessa kun laitoimme myymälää kuntoon, moni tuli ilmaisemaan tyytyväisyytensä, että kauppa säilyy.

  Kangasalan myymälässä jatkavat entiset työntekijät, ja aukioloajat pysyvät likimain samoina.

  Kuohunharjuntien myymälän kohtalo tuli ajankohtaiseksi viime vuonna, kun Kesko osti Suomen Lähikaupalta sekä Siwat että  Valintatalot.

  Tuolloin Suoraman Valintatalo, Ruutanan, Mäntyveräjän ja Huutijärven Siwat muuttuivat K-Marketeiksi.

  Keskustan Siwa puolestaan kuului niiden kauppojen joukkoon, jotka Kilpailu- ja kuluttajavirasto määräsi myytäväksi.
  M-ketju on itsenäisten kauppiai­den reilu kymmenen vuotta sitten perustama osto- ja markkinointiketju. Sillä on tällä hetkellä Suomessa noin 80 myymälää.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän