Koti Pääuutiset Kangasalan Kiinteistöpalvelu vaihtoi nimensä ja toimitusjohtajansa – Yhtiö laajentaa toimintaansa myös Tampereelle

Kangasalan Kiinteistöpalvelu vaihtoi nimensä ja toimitusjohtajansa – Yhtiö laajentaa toimintaansa myös Tampereelle

0
Jari Pälvi aloitti uutena toimitusjohtajana elokuun alussa. Tulevaisuudessa saattaa siintää muutto Kangasalle.

Kangasalan Kiinteistöpalveluilla on meneillään muutosten vuosi; ensin kesäkuun alussa muuttui osakeyhtiön nimi, sitten vaihtui toimitusjohtaja.

Nyt perinteikäs yhtiö tunnetaan Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:nä. Samaan aikaan Kangasalan Kiinteistöpalvelu vaihdettiin osakeyhtiön nimestä aputoiminimeksi.

Syynä on se, että yhtiö avasi uuden toimipisteen myös Tampereelle. Nyt isännöintipalveluita tuotetaan lähellä asiakasta Kangasalan lisäksi myös naapurikaupungissa. Tampellan toimistolle siirtyi 13 yhtiön työntekijää.

Vaikka palveluita laajennetaan muualle, on tekemisen ydin yhä Kangasalla.

– Me olemme hyvin vahvasti paikallinen yritys jo sen vuoksi, että kaupunki on omistajamme. Vaikka nimi muuttui, toiminta ja ihmiset pysyvät samana, kertoo Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n tuore toimitusjohtaja Jari Pälvi.

Huolto- ja siivouspalveluita tuotetaan yhä Kangasalan Kiinteistöpalvelun perinteisellä nimellä. Isännöintipalvelut tehdään sen sijaan nykyisin Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy -nimellä, joka on myös koko yhtiön nimi.

– Meidän on tarkoitus kasvattaa isännöintiliiketoimintaamme Tampereen talousalueella. Haluamme jatkossa tarjota omalta luukulta enemmän myös teknisen isännöinnin palveluita, Pälvi kertoo.

Tästä johtuen yhtiö etsii parhaillaan uutta teknistä isännöitsijää.

– Haluamme vahvistaa teknistä yksikköä, koska sen palveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Talokanta vanhenee koko ajan, josta johtuen peruskorjaukset ja remontit lisääntyvät. Siihen kysyntään pyrimme nyt vastaamaan.

Haluaa korostaa ihmisläheisyyttä

Jari Pälvi huomauttaa, että Tampereelle laajentaminen tuo hyvää myös Kangasalle.

– Samat tekniset isännöitsijät voivat toimia molemmissa kaupungeissa. Jos emme kasva Tampereella, emme voi tuoda Kangasallekaan yhtä paljon palveluita.

Jari Pälvi aloitti uutena toimitusjohtajana elokuun lopussa. Hän saapui tehtäväänsä Nokialta Realia Isännöinti Oy:n yksikön päällikön pestistä.

– Tuon tullessani laaja-alaista näkemystä kiinteistöalasta. Minulla on taustaa välittäjäpuolelta, lomaosakepuolelta, isännöinnistä ja esimiestyöstä. Laaja-alaisesta kokemuksesta huolimatta ymmärrän hyvin paikallisuuden suuren merkityksen, Pälvi kuvaa.

Hän kertoo korostavansa johtamisessaan ennen kaikkea ihmis- ja asiakaslähtöisyyttä.

– Ihmisistä täytyy välittää. Työntekijöitä pitää kuunnella ja heidän täytyy viihtyä työssään. Samoin asiakasta tulee kuunnella, sillä tyytyväinen asiakas on paras mainos markkinoilla. Jos työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä, meidän on huomattavasti paljon helpompi tehdä työtämme ja teemme samalla myös parempaa tulosta.

Kaunis Kangasala hurmasi

46-vuotiaalla yrityksellä on paljon perinteitä.

– Niitä täytyy kunnioittaa, mutta samalla vuosien saatossa on varmasti tullut myös asioita, joihin täytyy puuttua. Omaa toimintaa on tarkasteltava myös kriittisesti. Itselle rehellisenä oleminen sattuukin joskus, mutta ilman sitä emme voi kasvaa ja kehittyä  kestävästi, Pälvi toteaa.

 Muutoksia tullaan tulevaisuudessa tekemään muun muassa sen suhteen, että Pirkanmaan Laatuisännöinnin tekeminen olisi mahdollisimman energiatehokasta.

Kangasala on kaupunkina Jari Pälville vielä uudehko tuttavuus. Mies asuu ainakin toistaiseksi yhä Nokialla.

– Kävin täällä tutustumassa keväällä, kun toimitusjohtajan valintaprosessi alkoi. Minulle tuli jo silloin kotoinen tunnelma. Täällä on paljon harjumaisemaa ja vettä.  Olen kotoisin Sotkamosta, jossa yhdistyvät samat elementit.

Pälvi kertoo seuraavansa tyytyväisenä myös sitä, että Kangasalla halutaan selvästi kehittää keskustaa ja rakentaa uutta.

– On hyvinkin mahdollista, että muutan tänne.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän