Kangasalan Kuohu on tarjonnut elämyksellisiä uintihetkiä jo kymmenen vuoden ajan

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Uimahalli Kuohu
Kangasalan 10-vuotiaan Kuohun kuntouintialtaassa kelpaa polskia vauhdikkaastikin.

Tänä keväänä kymmenen vuotta täyttävä Kangasalan uimahalli Kuohu ihastuttaa kävijöitä kerta toisensa jälkeen: kuusi erilaista allasta vesiliukumäkineen, hyppytorneineen ja hieronta-asemineen tarjoavat elämyksellisiä uintihetkiä kaikille vauvasta vaariin. Kylpylämäiset tilat ja monipuolinen ohjatun toiminnan tarjonta houkuttelevat uimareita Kuohun pärskeisiin myös Kangasalan ulkopuolelta: esimerkiksi koululaisryhmät tulevat uimaan paikallisten koulujen lisäksi aina Pirkkalasta ja Lempäälästä asti.

– Olemme järjestäneet tänä vuonna paljon erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä. Facebook-sivuiltamme löytyy myös arvontoja, tarjouksia ja muuta mukavaa asiakkaita ilahduttamaan, kertoo Kuohun toimitusjohtaja Reija Kolehmainen.

Kuohun mielenkiintoiseen vakiotarjontaan kuuluvat muun muassa merenneitopyrstöuinti ja SUP-lautailu, joita voi tulla kokeilemaan pienemmän tai isomman porukan kanssa. Tilaussaunat palvelevat kävijöitä, ja kahvila Kuohun Pisara tarjoaa kävijöille herkullista juotavaa ja syötävää.

Uimahalli Kuohu
Kahvila Kuohun Pisara tarjoaa viihtyisän miljöön hengähtää uintireissun jälkeen. Jonna Pulkkinen ja Heidi Ahola ottavat uimahallin asiakkaat vastaan hymyssä suin.

– Meillä on myös kausittaisia erikoisjuttuja. Esimerkiksi pääsiäisenä leikkimielisimmät uimarit pääsivät temppuilemaan kelluvalle Wibit-toimintaradalle, Kolehmainen sanoo.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen

Nyt Kuohussa on ollut kokeilussa myös uudenlainen Hydrohex-sovellus, josta löytyy liuta erityyppisiä vesijumppaohjelmia. Kuka tahansa voi laittaa tabletilta pyörimään haluamansa jumpan ja tehdä sen altaassa itsekseen tai porukalla.

– Pyrimme kuuntelemaan asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla ja toteuttamaan niitä parhaamme mukaan. Huhtikuun puolessavälissä meillä esimerkiksi alkoi päiväsaikaan järjestettävä hydrospinning, jota oli kovasti kaivattu ohjelmaamme, Kolehmainen kertoo.

Reija Kolehmainen, toimitusjohtaja, Kangasalan uimahalli Kuohu

Kesä ja syksy tuovat mukanaan muutoksia

Kesäkuussa Kuohussa polskitaan kesän ajan jumpissa ja lasten kesäuimakouluissa, joiden aikataulut julkaistaan toukokuun puolella. Uimahalli on auki kesäkuussa kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaisin, ja hallin aukioloaikaa nipistetään hieman loppupäivästä: kesäkuun ajan Kuohu on auki arkisin puoli kahdeksaan asti illalla.

– Heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien olemme kiinni seuraavat viisi viikkoa. Avaamme Kuohun jälleen 5. elokuuta, Kolehmainen muistuttaa.

Syksy tuo mukanaan Kuohun perinteiset uimakoulut ja muun ohjatun ryhmäliikuntatoiminnan, jotka alkavat viikolla 33. Elokuun alusta lähtien uimahalliin pääsee keskiviikkoisin nykyistä aikaisemmin: koululaisryhmät saavat tulla jatkossa pulikoimaan kello 10 ja muut uimarit kello 11 nykyisen kello 13 sijaan.

– Syksyllä myös nykyisen parkkipaikkatilanteen pitäisi helpottaa viereisen parkkitalon valmistuessa loka-marraskuun vaihteessa. Siihen asti Kuohun parkkipaikat löytyvät tutulta paikaltaan läheisen K-Supermarketin pihalta, Kolehmainen sanoo.

Kymppisynttärit kutsuvat hauskanpitoon

Kuohun juhlavuosi huipentuu 3.–5. toukokuuta järjestettäviin 10-vuotissyntymäpäiviin. Juhlaviikonlopun aikana uimahallissa järjestetään monenlaisia tapahtumia ja tempauksia. Perjantaista sunnuntaihin vietettävien kymppisynttärien ohjelmassa on muun muassa vesijumppamaratonia, SUP-lauta- ja merenneitopyrstökokeilua sekä uimahyppynäytöstä. Lauantaina jorataan lisäksi reilun parin tunnin ajan kaikenikäisille suunnatussa allasdiscossa. Lauantaina tarjotaan lisäksi Kuohu10-viinerit ja kahvit 600 ensimmäiselle kello 11 alkaen.

Myös muut talon toimijat sekä kaupungin liikuntapalvelut ovat mukana syntymäpäivien juhlinnassa. Esimerkiksi lauantaina kuntosalille on vapaa pääsy klo 11–15, minkä lisäksi jalkahoitajalla ja hierojalla on tuona päivänä hyviä tarjouksia. Kaupungin liikuntapalvelut järjestävät myös perjantaina kaksi ulkojumppaa Kuohun pihamaalla.

– Halusimme kiittää asiakkaitamme kuluneesta kymmenestä vuodesta järjestämällä mukavan ja touhukkaan viikonlopun pelkän uimalipun hinnalla. Synttäreillämme kuka tahansa pääsee kokeilemaan helposti mielenkiintoisilta tuntuvia aktiviteetteja ilman erillisiä maksuja ja ilmoittautumisia, Kolehmainen kertoo.

Reija Kolehmainen, toimitusjohtaja, Kangasalan uimahalli Kuohu

Kangasalan uimahalli Kuohu
Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
kangasalanuimahalli.fi
Kuohu Facebookissa!

Kuohun aukioloajat
31.5.2019 saakka: ma, ti, to, pe klo 6–21, ke klo 13–21, la–su klo 10–18
1.–30.6.2019: ma, ti, to, pe klo 6–19.30, ke klo 13–19.30, la klo 10–18
Kuohu on kesätauolla 1.7.–4.8. Ovet auki taas 5.8. Seuraa ilmoittelua!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.